Olen näiteks Pyramid Head'i (vaata Silent Hill'i) viisil kõndinud, hiigelsuurt nuga vehinud. Ja igast teisi stseene ka, tuleb meelde, kuidas Hulki moel möllasin.

Moderaator: Meeskond
AvP_75 kirjutas:Selline naljakas ja imelik kiiks on ka, et kui kedagi kodus pole vms, siis ma teen mingeid stseene filmidest järgi. Nagu elaks sisse.
Olen näiteks Pyramid Head'i (vaata Silent Hill'i) viisil kõndinud, hiigelsuurt nuga vehinud. Ja igast teisi stseene ka, tuleb meelde, kuidas Hulki moel möllasin.![]()
Reinuvader Rebane kirjutas:mulle ei meeldi kui keegi kõva kriginaga õuna hammustab, matsutab, suitsetab minu kõrval, ja kui ma unes pingviine näen kukun alati voodist maha. muidu nad mulle meeldivad aga minu unenäkku ärgu kooserdagu.
AvP_75 kirjutas:Selline naljakas ja imelik kiiks on ka, et kui kedagi kodus pole vms, siis ma teen mingeid stseene filmidest järgi. Nagu elaks sisse.
Olen näiteks Pyramid Head'i (vaata Silent Hill'i) viisil kõndinud, hiigelsuurt nuga vehinud. Ja igast teisi stseene ka, tuleb meelde, kuidas Hulki moel möllasin.![]()
LadyBug kirjutas:Reinuvader Rebane kirjutas:mulle ei meeldi kui keegi kõva kriginaga õuna hammustab, matsutab, suitsetab minu kõrval, ja kui ma unes pingviine näen kukun alati voodist maha. muidu nad mulle meeldivad aga minu unenäkku ärgu kooserdagu.
Pingviine nähes kukud voodist maha??![]()
![]()
Heheee.naljakas:D
Weirdo kirjutas:crackhead kirjutas:surnuaias joomas käimine (iga jummala päev)
Oled kõva metalmees?Kõlab nende hobina.
Uku kirjutas:crackhead kirjutas:surnuaias joomas käimine (iga jummala päev)
türil on kah miski tohutu jama, et "rüüsatvad"vabadus sammast jms...
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist