Nonii, kõik &%"#¤ %&"#*, kes te sõidate 50 km alas kiiremini, käige P***E. Ma loodan kogu südamest, et te kunagi tunnete sellist viha ja valu.
Ma vihkan teid.
Täna hommikul sai surma minu kallis Kissa. Siledal teelõigul (Vabaduse pst.), valgustatud. Pikalt ette näha autojuhile; vahetult enne vöötrada. Pole mingit võimalust, et kassi
ei nähtud.
Ma olen viimased kaks nädalat elanud sellises hirmus, midagi nagu häiris mind. Viskasin vennaga veel nalja, et see kass lõpetab auto all. Kui oma tänavasse autoga sõideti, ütlesin, et sõitke ettevaatlikult.
Eile öösel ta tuppa ei tulnud, sest sooja oli paar kraadi rohkem. Hommikul tema näugumine ka mind üles ei ajanud.
Pidin täna Tartusse minema, sestap tõusin varem, käisin mitu korda kassi kutsumas. Sajatasin veel, olin mures (ta on varem ka nii teinud, et ei anna näole ennast). Astusin väravast välja, ja lihtsalt niisama hakkasin endaga rääkima, et vaatame, kus nüüd surnukeha on.
Terve päeva olen käinud paistes silmadega ringi, nutust on massiivne peavalu; las ta olla, täpselt nii haige mu hing ongi. See kõik on nii ebaõiglane ja ebaaus.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA