Nägin unes, et olin mingil üritusel
(välismaal i guess), kus olid koos mitmed tuntud artistid ja näitlejad.
Minu põhisiht oli suunatud Backstreet Boysile (eriti Kevinile ja Howiele) ning "Kurjuse Kannul" sarja peaosalistele. Vahepeal nägin Kevinit ja Howiet, siis kadusid nad kuhugi ära. Läksin ühte nagu lavatagusesse ruumi, võtsin kotist Coca Cola, vihiku ja vildika. Läksin majast välja. Rääkisin ühega seal kui järsku mu seljataga seisis Kevin. Sain teda kallistada ja see oli imeline.

Olin taas majas ja nägin, et vastu tuleb Joe Mantegna, küsisin kas autogrammi saaks, alguses ta väga anda ei tahtnud, aga lõpuks sain siiski. Tema väljus hoonest ja sisenes Paget Brewster, tema läks Matthew Gray Gubler juurde, sain talt autogrammi ja küsisin seda ka Matthew'lt, ta ytles, et ei jaga autogramme, küsisin, et kas ta võiks midagi joonistada ja ta joonistas ja kirjutas siiski alla ka autogrammi. Ennist vaatasin seljataha ja nägin Kirsten Vangsnessit koos Shemar Moore'ga. Shemar tuli laua juurde, läksin temast mööda
(enne veel ütlesin, et "i fucking love you" sarja kohta) ja küsisin autogrammi Kirstenilt. Ja uni sai otsa kahjuks.