Kes mängis esimest osa, mäletab hästi, mis selle nii toredaks tegi (eriti
co-opis) - sõna otseses mõttes kümneid tuhandeid relvi, nauditav atmosfäär, väga hea huumor ning mõnus RPG/FPS seguga ülesehitus, mis võimaldas korraga tegelast oma suva järgi arendada ja samas mängu ennast mängida nagu head vanakooli FPS'i. Teine osa võtab need kõik asjad ja teeb need 3x paremaks (mida ma poleks võimalikuks pidanud, pidades silmas, et esimene on üks mu lemmikuid). Relvade suhtes on läbi viidud teretulnud muudatusi (revolvrid on korralikud
six shooterid, Tediore püsside laadimisel on üks lahe... noh, ma ei hakka ütlemagi, näete ise

jne), SDU'de ostmise süsteem on ägedam, Claptrap ei ole enam ärritav (vaid lihtsalt südamlik), dialoog on lihtsalt
brilliant, vastased pole enam nii lollid, ning Pandora planeet ise mitmekesisem, süngem & põnevam. Ka autojuhtimine on oluliselt kergem. Enam pole ka seda üksluiset edasi-tagasi jooksmist, pidev
story progression viib järjepidevalt uutesse kohtadesse ja avastamisrõõmu jagub kümneteks tundideks. Meeldib täiega ka see uus karakteriaken, lihtsalt mõnusam liides, kõik rohkem käe-jala juures ja kergemini majandatav:

Võib-olla ainsa miinusena tooksin välja selle, et neid
pop culture viiteid on kohati lihtsalt LIIGA palju. Jätab mulje, nagu üritataks maksimaalselt 15aastastele imponeerida. Olen hetkel Level 11 ja läbi on jooksnud kõik alates "Game of Thrones"-ist kuni "
cool story bro" ja teiste netimeemideni - aga noh, huumorist see ära ei võta, nalja on kõriauguni. Mängin
Commandoga.
Kokkuvõtteks võib öelda, et aru on saada, et Gearbox on esimese osa kohta tehtud väheseid kaebusi arvesse võtnud ja nende Facebookil silma peal hoides on selge see, et nad tõesti hoolivad oma fännidest ja nende arvamusest.

Täielik GOTY maasikas.