Unenäod

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

Moderaator: Meeskond

Re: Unenäod

PostitusPostitas KiiZ » 01. Detsember 2011, 17:41

ma olen kaks viimast ööd päris intensiivseid õudusunenägusid näinud. eilne kestis veel päris pikalt, aga mäletan ainult lõppu, kui ma nägin unes, et mingi nähtamatu jõud tiris mind voodist välja ja lohistas mööda tuba. ja ikka väga reaalne tundus, õnneks sain silmad lahti, aga naljalt ei julgend magama jääda enam.
Kasutaja avatar
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Pixie » 04. Detsember 2011, 13:49

Huvitaval kombel olen hakanud peale The Walking Dead'i vaatamist zombie'sid unes nägema. Vähemalt oli adrenaliinirohke ja põnev. Eile öösel nägin, et olin koos teiste inimestega kuskil majas; päris detailirohke ja erinevad tegelased (mitte seriaalist pärit). Zombie'd peksid vastu maja aknaid täpselt samamoodi nagu teises episoodis vastu poeuksi. Keegi majas olijatest sai ka nende poolt kriimustada, aga tundsin päris selgelt seda enda nahal.
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas JazZ- » 06. Detsember 2011, 18:54

Nägin unes, et töötasin mingis sitcomi tegijate tiimis ja pidin iga episoodi stsenaariumi lausearvutusvalemitega kirja panema ja siis kontrollima, kas kõik naljad on samaselt tõesed. Tänud, alateadvus, selle vahva võimaluse eest ka unes diskmatiga tegeleda!!
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas LiveForThis » 09. Detsember 2011, 23:05

Nägin PÖFFI ajal veidrat õudusunenägu.

Igatahes:
Mäletan, et sündmustik toimus keset ööd. Kuna ma tol hetkel ei põõnanud oma harjumuspärases voodis, siis sellest oli vist tingitud asjaolu, et nägin unes ka vastavat voodit. Toimus siis midagi sellist: Oli öö, mina ärkvel. Voodi pikkupidi kinnise ukse poole suunatud. Mu jalalabad ulatuvad üle teki ja mina ise olen ärkvel ning vaatan ainiti ust, mis hakkab järsku aeglaselt avanema. Avanemisega kaasneb kummaline heli, oli vist pulseeriv vms. Uks avaneb ja ma mäletan, et unes olles teadvustasin, et ukse taga on minu ema. Uks avaneb ikka veel ja järsku tabab mind teadmine, et seal ei saa mu ema olla. Pulseeriv heli tõuseb pidevalt. Ühtäkki hakkan ema hüüdma, sest kardan, et teda ukse taga ei ole. Hüüan aina valjemini. Uks on nüüd täielikult avanenud. Tunnen kuidas varbad külmetavad. Ukseavast paistab ainult totaalne pimedus. Pulseeriv heli on muutunud valjuks rütmiks, mis meenutab rasket ohet. Ühtäkki tunnen kuidas see "keegi", kes ukse avas, seisab mu kõrval. Ma pööran esmalt silmad ja alles siis pea vasakule poole, näen musta kogu keset kummalist veel mustemat laiku ning mind tabab täielik pimedus. Sel hetkel hakkasin unes karjuma. Mind äratati raputades keset ööd üles. Ja ma veel selgelt mäletasin nii unenägu kui ka karjumist.

Olin veits freaked out.

Hommikul oli hea meenutada, kuna kõik oli hommikukohvi ja-suitsuni selgelt mälus olemas (Y)

Kusjuures unenägudest saab teinekord väga häid ideealgeid, mida kirja panna, et mitte lasta sellel ununeda.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Zinera » 10. Detsember 2011, 14:22

Nägin Spellboundi unes. Sõitsin lahtise bussiga, mis koosnes vaid torudest, Tartussee. Samal ajal olin arvutis ja rääkisin temaga mingis suhtluskanalis, saatsin mingid anime pildid, siis ta ütles, et tal on paremad, ja saatis vastu ka mingid multikapildid. That was so weird.... :))
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Spellbound » 10. Detsember 2011, 14:42

Zinera kirjutas:Nägin Spellboundi unes. Sõitsin lahtise bussiga, mis koosnes vaid torudest, Tartussee. Samal ajal olin arvutis ja rääkisin temaga mingis suhtluskanalis, saatsin mingid anime pildid, siis ta ütles, et tal on paremad, ja saatis vastu ka mingid multikapildid. That was so weird.... :))

Huvitav on see, et me pole kunagi kohtunud ja pole ka kordagi nii omavahel suhelnud, vb ircus. Aga mitte animest :)
Paremad on mul kindlasti 8)

Miks Tartu? It means something.

EDIT: Polegi veel ühtegi filmiveeblast unes näinud.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Zinera » 10. Detsember 2011, 17:57

Spellbound kirjutas:
Zinera kirjutas:Nägin Spellboundi unes. Sõitsin lahtise bussiga, mis koosnes vaid torudest, Tartussee. Samal ajal olin arvutis ja rääkisin temaga mingis suhtluskanalis, saatsin mingid anime pildid, siis ta ütles, et tal on paremad, ja saatis vastu ka mingid multikapildid. That was so weird.... :))

Huvitav on see, et me pole kunagi kohtunud ja pole ka kordagi nii omavahel suhelnud, vb ircus. Aga mitte animest :)
Paremad on mul kindlasti 8)
Miks Tartu? It means something.
EDIT: Polegi veel ühtegi filmiveeblast unes näinud.

Ma ei mäleta üldse sinuga suhtlemist, va mingid filmide üle vaidlemised :)) Pff, mul ei ole anime pilte, seega oli see suht random ikka, sa võidaks nkn.
Tartu? Have no idea.... :pööritus:
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Kickflick » 10. Detsember 2011, 17:58

Nägin lucid dream'i, aga olin nii hämmastatud sellest, et ärkasin üles. :(
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Wisegirl » 10. Detsember 2011, 23:10

Kirjutan üles, et meelest ära ei läheks.
Lendasin unes.
Kuhugi kõrge-kõrge mäe otsa sai ronitud ja alla liueldud. Kuskil poole une peal sain aru, et olen pooleldi lind. Siiani on kõikides lennu-unenägudes inimene oldud. Seega... äkki on oluline. xD
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Kasutaja avatar
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa

Re:

PostitusPostitas Zinera » 10. Detsember 2011, 23:24

Wisegirl kirjutas:Kirjutan üles, et meelest ära ei läheks.
Lendasin unes.
Kuhugi kõrge-kõrge mäe otsa sai ronitud ja alla liueldud. Kuskil poole une peal sain aru, et olen pooleldi lind. Siiani on kõikides lennu-unenägudes inimene oldud. Seega... äkki on oluline. xD

LENDAMINE - soovide täitumist.
Lindu pead täpsustama :))
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Wisegirl » 11. Detsember 2011, 18:03

Hehe, kotkas. Ei tea, valgepea vist.
Aga see võib setud olla ka sellega, et ma lahendasin jaapani mõistatust ning vastus-pilt oli kotkas. :pööritus:
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Kasutaja avatar
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa

Re:

PostitusPostitas Zinera » 11. Detsember 2011, 19:14

Wisegirl kirjutas:Hehe, kotkas. Ei tea, valgepea vist.
Aga see võib setud olla ka sellega, et ma lahendasin jaapani mõistatust ning vastus-pilt oli kotkas. :pööritus:

KOTKAS - suuri ja kõrgelennulisi plaane, ka kirge.

haha, unenäod ongi meie aju peegeldused eelnevast päevast. Seega ei tasu neid seletajaid tõsiselt võtta, mõnikord lihtsalt teevad meele heaks ;-)
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Rain » 19. Detsember 2011, 00:53

Nägin eile öösel kõige reaalsemat õudusunenägu, mida ma eal näinud olen. Järelemõeldes tundus täieliku õudusfilmina. :P

Olin voodis ühes kindlas asendis pea seina poole, tundsin, et nagu midagi oleks mu selja taga. Tahtsin end ümber pöörata, aga lihtsalt ei suutnud, kuna olin pea alaspidi täielikult halvatud. Suutsin pea seljataha pöörata, nägin suurt musta kogu minu venna voodiserval istumas, mis on minu voodist u ühe meetri kaugusel. Tahtsin kollionu eest ära põgeneda, väga suure pingutamisega suutsin aegamööda voodist välja roomata. Kui sain aru, et ma elussees ei suudaks ära põgeneda, kargasin ma sellele mustale kogule kallale ja tahtsin rusikaga talle virutada. Ja siis ma ärkasin üles, täpselt samas asendis, milles ma unenäos halvatud olin. Suht dejavu hetk oli, igaks juhuks vaatasin seljataha ka. :P

Närvidele ajavad need õudukad, mis mul öösel tekivad, mil mul on kõrge palavik.
Aga jah, kõige rohkem imestan ma seda, et tavaliselt õudusunenägudes tahaks ma end täis kuseda ja sellest unenäost välja saada, aga seekord ma täitsa tahtsin kollile molli kütta. :)
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Soprano » 19. Detsember 2011, 01:06

LiveForThis kirjutas:...
Ma pööran esmalt silmad ja alles siis pea vasakule poole, näen musta kogu keset kummalist veel mustemat laiku ning mind tabab täielik pimedus.
...

Rain kirjutas:...
Suutsin pea seljataha pöörata, nägin suurt musta kogu minu venna voodiserval istumas, mis on minu voodist u ühe meetri kaugusel.
...

Spoiler :
Pilt
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas LiveForThis » 19. Detsember 2011, 01:55

Need Attack the Blocki tulnukad olid minu unenäos nähtud kolli kõrval pigem nagu armsad kaisuloomad :P Verejanulised, aga siiski armsad.

Kui nüüd püüda toda kolli meenutada, siis ehk oleks ta midagi sellist nagu Insidious`is. Mitte sealse kolli välimuse poolest, vaid pigem see teadmine, et miski su selja taga lõugu laiutab. Meelde tuleb see unenäostseen Insidious`is, mida Barbara Hershey tegelaskuju meenutas.

Õudusunenäod on nii pagana filmilikud (Y)
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Vaba teema

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist