Moderaator: Meeskond
Zinera kirjutas:Nägin Spellboundi unes. Sõitsin lahtise bussiga, mis koosnes vaid torudest, Tartussee. Samal ajal olin arvutis ja rääkisin temaga mingis suhtluskanalis, saatsin mingid anime pildid, siis ta ütles, et tal on paremad, ja saatis vastu ka mingid multikapildid. That was so weird....
Spellbound kirjutas:Zinera kirjutas:Nägin Spellboundi unes. Sõitsin lahtise bussiga, mis koosnes vaid torudest, Tartussee. Samal ajal olin arvutis ja rääkisin temaga mingis suhtluskanalis, saatsin mingid anime pildid, siis ta ütles, et tal on paremad, ja saatis vastu ka mingid multikapildid. That was so weird....
Huvitav on see, et me pole kunagi kohtunud ja pole ka kordagi nii omavahel suhelnud, vb ircus. Aga mitte animest![]()
Paremad on mul kindlasti![]()
Miks Tartu? It means something.
EDIT: Polegi veel ühtegi filmiveeblast unes näinud.
Wisegirl kirjutas:Kirjutan üles, et meelest ära ei läheks.
Lendasin unes.
Kuhugi kõrge-kõrge mäe otsa sai ronitud ja alla liueldud. Kuskil poole une peal sain aru, et olen pooleldi lind. Siiani on kõikides lennu-unenägudes inimene oldud. Seega... äkki on oluline. xD
Wisegirl kirjutas:Hehe, kotkas. Ei tea, valgepea vist.
Aga see võib setud olla ka sellega, et ma lahendasin jaapani mõistatust ning vastus-pilt oli kotkas.
LiveForThis kirjutas:...
Ma pööran esmalt silmad ja alles siis pea vasakule poole, näen musta kogu keset kummalist veel mustemat laiku ning mind tabab täielik pimedus.
...
Rain kirjutas:...
Suutsin pea seljataha pöörata, nägin suurt musta kogu minu venna voodiserval istumas, mis on minu voodist u ühe meetri kaugusel.
...
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist