Moderaator: Meeskond
Zinera kirjutas:LiveForThis kirjutas:Kolmest 6-pakist ja ühest 4-pakist jäi 6 õlut alles. Veider, seda ei juhtu mitte kunagi, et midagi alles jääb. Hakkan vist vanaks jääma. Võib olla, meh. Tahaks veel Jaani. Jumala mõnus oli kõrvetava lõkkekuhja ääres trallida ja värki. Aga nii peabki: liha, õlu, jaanituli, saun, õlu, saun, õlu, saun jne.
See on mingi pehmo värk. Mul oli 6 viina, 1 jäi alles. Veider tegelikult, seda ei juhtu mitte kunagi, et midagi alles jääb. Tavaliselt peab juurde tooma, õnneks ma viin sees sõidan paremini, kui kainelt. Tahaks veel Jaani, sest nii peabki pidu panema: viin, tuli, viin, liha, saun, viin, viin, õlu, viin jne. Jumala mõnus oli ringi trallida ja värki, pohmakat ei ole pärast ega midagi. Ma jõin ikka mingi 400 euri eest, järgmisel aastal ehk saab rohkem, muidu kisub lahjaks ära.
Spellbound kirjutas:Kuidas teil jaan möödub/möödus? I drank, watched a great fire burn, took a sauna and then drank some more.
uLtImAtEcRiTiC kirjutas:Ei.
eerik kirjutas:Spellbound kirjutas:Kuidas teil jaan möödub/möödus? I drank, watched a great fire burn, took a sauna and then drank some more.
Kas sa ingliskeelsetes foorumites hakkad keset postitust niisama eesti keeles kirjutama või mis sul viga on?
eerik kirjutas:Solarise keskuse Apollos on üks raamat Federico Fellinist, mis on... itaaliakeelne. Ei tea, kas nad tõesti loodavad selle kellelegi maha müüa?
Apollo kirjutas:
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline