Zinera kirjutas:Wisegirl kirjutas:Huvi pärast küsin, kas foorumlastest on keegi lasknud pooleldi väljakasvanud tarkusehamba välja lõigata igemest (mitte segi ajada normaalse hamba väljatõmbamisega)?
Üühüüüü, möödas on juba 9 tundi ja ma veritsen ikka veel.
Hah, ja nüüd siis tean, et adrenaliinile (mida tuimestavad süstid arsti sõnul sisaldavad) reageerin värisemisega.
Check, kõik 4 tk. Mõnusalt palju tuimetavad süste, valu oli päris mitu päeva, eriti hull oli paar tundi pärast, kui tuimestus üle läks... Verd tuli vähemalt paar päeva, üldiselt söömise või joomise tõttu. Ja paar järgmist nädalat ei saanud suud korralikult isegi rääkimiseks avada, või noh, kui ära hakkas paranema, läks arst järgmise hamba kallale.Head paranemist!
Oo, tubli, et 4x oled seda mäge jaksanud ületada.

Mul tuimestuse koha pealt on üldse pikad juhtmed. Sain 3 süsti ja protseduur ise kestis u 35 minutit. Valu tuli juba siis, kui arst hammast välja jõnksutas. Ja siis, kell 5 (3 tundi hiljem) lõi järsku pool nägu tuimaks umbes kümneks minutiks. Ei tea, kus see tuimestus vahepeal uitamas käis...
Mitu päeva sõin ainult jogurteid ja suppi ja ensetunne üldiselt kehv, kuna kõht pidevalt tühi ja neelud käivad ikka liha järele. Eile sain esimest korda suud piisavalt lahti teha, et ise olukorda peeglist uurida.
Aga kas sul alumiste hammaste eemaldamisel jäi ka sinna miski auk järele? Mul on ja ma paanitsen siin. Ei saa aru, et see kinni juba kasvaks. Sinna auku koguneb ikka toredaid.. asju.