Unenäod

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Wisegirl » 20. Oktoober 2011, 14:17

Hmm.. jah.
Olin õega väga luksuslikus hotellis, kus oli voodi kõrvale pandud erinevaid lauamänge ja tee-ise-asju. Domineeriv värv, roosa. Ma ei tea miks. Aga ma väga tahtsin mänge mängida ja ise neidsamuseid kokku panna.
Hotelliunenägude puhul on alati ka see jama, et tuba muudab oma asukohta ja koridorid ei lõpe samal korrusel, kus algavad.

Teine unenägu. Lendasin. Oli meeldiv, sest viimasest lennukorrast on taas üle aasta möödas. Ning seekord ei hoidnud mind miski ka tagasi.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Kasutaja avatar
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa

Re: Unenäod

PostitusPostitas Rain » 20. Oktoober 2011, 14:26

Ma vist polegi näinud unenägu, kus ma lendan ja alla ei kuku. :)
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Ralf » 20. Oktoober 2011, 14:36

Ma ei ole kunagi unes lendamist näinud. :(
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Kickflick » 20. Oktoober 2011, 15:29

Lendan väga tihti unes, aga alati hakkab mõni pahane inimene ütlema mulle: "Lõpeta see lollitamine ja tule juba alla!" :|
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Rain » 20. Oktoober 2011, 16:16

Ei, noh, ega ma ka otseselt iseseisvalt lennanud pole. Nt mitu korda olen näinud und, kus ma rattaga/motikaga hüppan VÄGA kõrgele ja jäängi lendama, kuniks ma alla kukun (mis võtab väga kaua aega), mis on omamoodi õudne. :P Ja enne kokkupuudet maapinnaga ärkan üles.
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Wisegirl » 20. Oktoober 2011, 20:27

Heh, ma pean mõnikord kuskilt kõrgemalt alla hüppama (mõnikord ronin puu otsa, aga olen ka keset metsa olevast järsust künkast alla hüpanud) ja teine kord pean lihtsalt maapinnalt õhku hüppama.
Paistab olevat seotud enesekindlusega, kui ma pole kindel, kas suudan õhus püsida, siis lendan väga madalalt ja olen kuidagi raske, pikemad hoojooksud ja värki. xD
Kasutaja avatar
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Rain » 22. Oktoober 2011, 22:11

Eile öösel oli mul kõht väga tühi. Seega, nägin seda ka unes. Eks ma siis soojendasin seal (unes) endale kanapihve ja hakkasin neid sööma. Ühtäkki ärkan üles ja saan aru, et mul on tekiäär hammaste vahel. :)) Ma naersin vist oma 10 minutit selle üle voodis.
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas LiveForThis » 23. Oktoober 2011, 13:49

Istusin reede õhtul ligi 5 tundi kestnud loengus, uni hakkas siis vaikselt ligi hiilima. Tekkisid sellised mõnusad mikrouinakud.
Ühe sellise ajal juhtusin nägema betoonikarva seina, mis lõppes pimedas nurgas. Nurgas seisis dobermann, kahe jala peal nagu inimene. Peale selle veidruse oli tal keha asemel tumepruunist puidust skelett, ainult pea oli koeral normaalne. Ärkasin pisikese võpatusega kui see veider dobermann mind ründas.

Olen küll mõelnud, et mis see tähendada võis, aga senini pole veel selgelt pilti ette löönud.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Wisegirl » 26. Oktoober 2011, 00:04

Heh, ärkasin hommikul üles ja paari sekundiga ununes kõik, mis ma just näinud olin. Üks lause jäi meelde, mille arst mulle ütles... muuseas nagu rääkis. Võis lisada, et *bla-bla*... nagu teie puhul... Kuidas?
Noh, te olete ju XX-kromosoomidega mees (kusjuures just kahe X-ga oligi). Haah, väga lahe muidu.
That was a bold statement.
Kasutaja avatar
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 27. Oktoober 2011, 16:52

Nägin, et sain Supernaturalist inspireeritud unelmate auto endale ehk siis musta Chevrolet Impala '67 ja hakkasin sellega kodupoole sõitma, vaatamata tõsiasjale, et mul pole lubegi. Poole sõidu peal taipasin, et tegemist on hoopis jalgrattaga ja sellel tuli kumm ära. Fail. Juba kujutasin ette ka, kuidas facebooki pildi üles panen sellest. Siis ärkasin üles : (
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Defexer » 27. Oktoober 2011, 18:33

Mingi weird teema selle nõrkunega, et just hakkad magama jääma ja oled kuskil 5 min maganud ning kas saan siis palliga, kiviga või millegiga vastu nägu ning ärkan sellepeale korra ülesse ning peale seda on tunne, et kohe tuleb uus laks ning tõmban teki näopeale ja magan rahus hommikuni.
Kasutaja avatar
Defexer
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Wisegirl » 27. Oktoober 2011, 22:14

Forza kirjutas:... Poole sõidu peal taipasin, et tegemist on hoopis jalgrattaga ja sellel tuli kumm ära. Fail. Juba kujutasin ette ka, kuidas facebooki pildi üles panen sellest. Siis ärkasin üles : (

Haahahahhaaa, I'm sorry, aga see on nii naljakas! You made my night! :D

Mulle endale autosõidu-unenäod ei meeldi - sel lihtsal põhjusel, et ma igakord lõpetan kraavis. Viimasel ajal muidugi mu unesõidu oskus paraneb, aga siiski. Olen sõitnud oma onu sapakaga ja venna autoga. Alati kas teelt välja, või ühesuunalisel teel vastassuunas, või väga kitsas kohas parkivate autode vahelt läbi... Ja iga kord on vaja kihutada.
Kasutaja avatar
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Zinera » 13. November 2011, 21:35

Sopranot pole rohkem unes näinud. 8)
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Soprano » 13. November 2011, 23:03

Zinera't pole kunagi unes näinud. 8)
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Pixie » 16. November 2011, 11:48

Seekordki õnnestus näha uut SGU episoodi. Vanade tegelaste seas oli ka mõni uus ning loo edenedes lisandus neid juurde. Tegemist oli mingi veekoguga võõral planeedil ja kasutati space suits'e. Tegevus oli detailsem ja kindel story olemas, aga nüüdseks on need ununenud.

Samal ajal nägin veel kahte unenägu, nagu seriaali episoodis võib olla korraga jooksmas A, B- ja C-lugu. Üks oli selle kohta, kuidas otsustasin praegusest elukohast lahkuda. Pakkisin asjad, läksin minema ja sattusin ringiga ikka tagasi. Ja teine oli tuleviku-maailmas oma vanemate ja politsei eest põgenevast Pipi Pikksukast. Yeah.
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

EelmineJärgmine

Mine Vaba teema

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 13 külalist