Aga jah, Filmiarvustus naeris küll laginal ja noh kahjuks ka vägagi õigustatult

Moderaator: Meeskond
LiveForThis kirjutas:Käisime Spelliga "Noad" vaatamas, üheskoos Filmiarvustusega. Olin teda küll varem MängudeÖöl näinud, aga liiga vilksamisi, et seda reaalseks kohtumiseks nimetada. Spell on temaga muidu juba varasemalt juba tihedamalt kokku puutunud.
Aga jah, Filmiarvustus naeris küll laginal ja noh kahjuks ka vägagi õigustatult
Defexer kirjutas:Nägin täna vist Jazi ja peaks olema ühe laagriga Pärnumaa Jõulumäe tervisekeskuses, on mul õigus? Või kui mitte siis fuck me ja peaksid oma kadunud õe ülesse otsima.
Defexer kirjutas:Nägin täna vist Jazi ja peaks olema ühe laagriga Pärnumaa Jõulumäe tervisekeskuses, on mul õigus? Või kui mitte siis fuck me ja peaksid oma kadunud õe ülesse otsima.
Soprano kirjutas:Ma nägin Jaz'i eile Tartus ja see oli 100% tema(pilditõestus on olemas), sest võitis kõik mängud
Defexer kirjutas:See on muide esimene kord kui ma väidan, et ma kuskil sind näinud olen v.a kokkutulek.
Tere neiu, jäite just silma oma ääretult ilusa kehahoiakuga teisipäeval kinos, tükk aega mõtlesin kas tulla ligi ja öelda paar ilusamat sõna teile kauni teisipäeva puhul või mitte aga siiski miski hoidis mind tagasi.
tuusla kirjutas:Tegelikult, Jaz, oleks viisakas inimeste lollitamine lõpetada ja üles tunnistada, et sind klooniti pärast seda, kui see vasikaprojekt peesse läks.
JazZ- kirjutas:Muidu on Soprano vist kõige lag'isem inimene, keda tean - Dreami command'i (!quote ano, tule) täitmiseks kulus mingi 3 aastat?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist