Elder Scroll's Morrowind + lisad
Elder Scroll's Oblivion + lisad
4 head sõpra ja Madakaskar
Moderaator: Meeskond
Soprano kirjutas:Ma mängin selle PC klooni Frets On Fire. Vabavara.
eerik kirjutas:Soprano kirjutas:Ma mängin selle PC klooni Frets On Fire. Vabavara.
Kui lõpuni aus olla siis see on lausa vaba tarkvara. ('Vabavara' ja 'vaba tarkvara' on kaks küllaltki erinevat mõistet.)
Flacko kirjutas:Kena! Sai just ostetud ühelt tüübilt 2 mängu, üheks on Ocarina of time N64 ja teine Castlevania ja need mõlemad on väga heas korras! Au on omada selliseid mänge!
hau kirjutas:Ma ei taha mõeldagi kui palju ma täna frets on firet mängisin. Väga hull. Praegused hitid on mul whiskey in the jar, before i forget, orion(ülihea), fade to black, welcome to the jungle ja muud säärast.
kbong kirjutas:Kadedust tekitav mängukogu, Flacko. Kui ma nüüd õigesti aru saan, siis oled tüdruk ka? Kui nii, siis veel suurem respekt!Flacko kirjutas:Kena! Sai just ostetud ühelt tüübilt 2 mängu, üheks on Ocarina of time N64 ja teine Castlevania ja need mõlemad on väga heas korras! Au on omada selliseid mänge!
Castlevania on NES või Genesise versioon?
Flacko kirjutas:kbong kirjutas:Kadedust tekitav mängukogu, Flacko. Kui ma nüüd õigesti aru saan, siis oled tüdruk ka? Kui nii, siis veel suurem respekt!Flacko kirjutas:Kena! Sai just ostetud ühelt tüübilt 2 mängu, üheks on Ocarina of time N64 ja teine Castlevania ja need mõlemad on väga heas korras! Au on omada selliseid mänge!
Castlevania on NES või Genesise versioon?
Castlevanis on N64 versioon. (Nintendo 64)
Ning ma juba naine mitte tüdruk ,sest vanust 19.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist