Möla!

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Rain » 17. August 2010, 22:34

Mul põles (?) ka arvutil toiteplokk läbi, aga ma ei usu, et selle taga oli äike, sest ainuke asi oligi toiteplokk mis kahjustada sai. Isa tuttava kaudu saime uue toiteploki koos paigaldamisega 250.- eest.
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas IlseV » 17. August 2010, 23:07

(Vist) üleeile tulid päevase siesta ajal kodu juurde kaks võõrast ja kuna ma olin esimene, kes neile vastu läks, küsiti kohe: "Mis teeb sind elus õnnelikuks ja toob sinu ellu optimismi juurde?" Pikemalt mõtlemata vastasin neile midagi kiiruga pähetulevat, samal ajal mõeldes, et kas mingi emori uuring vms. Tegelikult olid jehoovad ringkäigul. No offense (ja mul pole tõesti usklike ega kellegi teise vastu midagi, mitte, et see nüüd ka suur näitaja inimese puhul oleks), aga see, kuidas nad oma jumalasõna nii pealetükkivalt levitavad, on veidi nõme küll. Nad üritasid mind oma pool tundi ümber rääkida ja mõistma panna, et jumalariik on tulekul ning kõik maailmas toimuv aka Venemaa metsapõlengud ja Islandi vulkaanidraama näitavad ainult selle peatset saabumist.. Anyhow, ilmselt on ka eerikuga juhtuv mingi märk, et tulekski vist kiiremas korras piiblikursusele registreeruda (jaa, ajakiri anti kaasa, kus selle kohta lisainformatsiooni leida võib), sest ega muidu tea, kas sinna jumalariiki saabki, kui enne just SN'i apocalypse kohale ei jõua.
Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Kickflick » 17. August 2010, 23:22

Mul eelmine aasta tulid isegi maal 2 jehoovat aeda juttu rääkima ja kutsuma mingile jumalateenistusele, et saada pattudest vabaks, saada õndsaks ja mida iganes. Ise kahtlustasin, et nad on mingid vargad, kes käivad uurimas, mis vara kellegil on. Ja kuigi ma olen oma veendunud ateismist loobunud, ajab mind ikka närvi, kui tänaval need usklikud tüütama tulevad. Uskugu ja palvetagu, palju tahavad, pole vaja tavainimesi tülitada.
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Rain » 18. August 2010, 00:10

Ega mulgi pole jehoova liikmete vastu mitte midagi, aga ma lihtsalt ei salli seda, kuidas nad üritavad usku teistele peale suruda. Kui inimene tahab uskuda, siis see on nende enda valik, mitte kellegi muu.
Isegi koodiuksed ei peata neid korteri ukse taha tulemast, neil on üleloomulikud võimed vist...
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Ralf » 18. August 2010, 04:12

Ho-ly fuck! Lahedaim video eales.

Tänapäeval võiks filmid selliseid eriefekte kasutada, mitte CGI kakat.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Ronet » 26. August 2010, 14:41

I never had any virtual friends later on like the ones I had when I was on filmiveeb. Jesus, does anyone?
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Rain » 26. August 2010, 16:44

Kust see lause veel võetud on?
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas JazZ- » 26. August 2010, 17:27

Rain kirjutas:Kust see lause veel võetud on?

Põhimõtteliselt "Stand By Me'st", aga ei oska öelda, kes selle geniaalse muganduse välja mõtles. (Y)
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas Forzelius » 26. August 2010, 22:37

Yks geniaalsemaid l6pulauseid
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas _eesti999_ » 28. August 2010, 19:13

http://www.forumcinemas.ee/News/CinemaInfo/2010-08-27/1149/Suur-kooli-ja-filmilaat-Coca-Cola-Plazas/

Filmiprogrammi piletihind on tavapärasest piletihinnast odavam ning maksab 40 krooni. Piletid on eelmüügis!

/----/

.. müügil ka rohkesti uusi DVD-plaate ülisoodsate hindadega 29 ja 39 krooni. Pakutava DVD-valikuga saab tutvuda kohapeal.

DVDd on väga soodsad. Ise vist lähen.
Kasutaja avatar
_eesti999_
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Spellbound » 11. September 2010, 12:55

Oh the horror, Subclubist ei saa enam jutte. Damn you EAKO!
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas IlseV » 11. September 2010, 13:01

Spellbound kirjutas:Oh the horror, Subclubist ei saa enam jutte. Damn you EAKO!

Kahju.. jah, eile Waking Life'le sub.-e otsides nägin ka seda. Kuigi ma ei mõista väga, kui väga subtiitrid piraatluse alla klassifitseeruvad vms.
Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Rain » 11. September 2010, 15:55

Kui keegi soovib eestikeelsied subtiitreid saada, siis on olemas ka üks sait, kus on enamus Subclubi jutustusi sees. Subland
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Kickflick » 11. September 2010, 17:55

IlseV kirjutas:

Kahju.. jah, eile Waking Life'le sub.-e otsides nägin ka seda. Kuigi ma ei mõista väga, kui väga subtiitrid piraatluse alla klassifitseeruvad vms.

Niipalju ilmselt, et neid subtiitreid kasutatakse piraatfilmide tarvis. Aga nõme lugu tõesti, loodan, et Subclub võidab selle kohtuprotsessi.
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 11. September 2010, 19:52

Kickflick kirjutas:
IlseV kirjutas:

Niipalju ilmselt, et neid subtiitreid kasutatakse piraatfilmide tarvis. Aga nõme lugu tõesti, loodan, et Subclub võidab selle kohtuprotsessi.

Mis ei pea samas alati paika, sest ma otsisin vahepeal subtiitreid filmile "37°2 le matin" - ostsin Hollandist DVD ja tollel pole ingliskeelseid tiitreid küljes. Analoogselt võib läheneda isegi torrentitele - mõistagi kasutatakse seda enamjaolt "keelatud asjade" sikutamiseks, ent ma olen sel viisil ka täiesti legaalseid faile tõmmanud... öelda ei saa ju keegi, et torrenteid kasutanud või kasutav inimene on kohe piraat, ehkki see kipub enamjaolt nii olema. SubClubi puhul tuleb mängu mingi väga spetsiifiline ja imelik autorikaitseseadus...
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

EelmineJärgmine

Mine Vaba teema

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist