I had the craziest dream last night. Nägin unes stseeni The Townist. Filmi ennast ma näinud ei ole ega ei tea, kas sellist laadi stseen on ka seal, aga ma nägin hea ope tööga kohta (jah ma arvasin nägevat hea ope tööga kohta), mida oli minu jaoks hästi tunda, stseeni, kus oli kolm tegelast – Affleck, mingi naine (mitte see peategelane ega see teine kelle ta maha jätab) ja baarmen. Affleck rääkis oma isast ja tema tegudest ja et ükski inimene ei saa olla parem teisest vahet ei ole, mida ta oma elus on saavutanud või teinud teiste heaks. Nägin, et stseenil on sama visuaalne külg mis filmilgi, tegu oligi praegu kinos jooksva The Towniga. Kuidagi manifesteerus see film mulle unes ja ilmselt trailerite mõjul. Tundsin, et tegu on sama hea kaameratöö ja opetööga, mida arvasin nägevat ja tundvat The Towni trailerites. Kui Affleck oli pika jutu ära rääkinud. Ei mäleta täpselt mida ta rääkis, aga põhimõte oli see, et tema isa näitel, kes oli vist siis vanglas, ei ole ükski inimene parem teisest.
That doesn`t make him a better man than any other person!!!!!! - lause, mida mäletan kõige enam ja see oli veel inglise keeles. Kui ärkasin tundsin, et tegu oli võimsa stseeniga nagu oleksin just näinud väga tugevat filmi väga hea stsenaariumiga ja dialoogidega. Ärgates ei mäletanud kohe, mida nägin, kuid siis heitsin uuesti pikali. Lootsin, et äkki meenub, mida olin just näinud ja siis hargnes kogu stseen silme ees uuesti lahti.
Freaky? Jeah, freaky 8)
Filmi kohta nii palju, et olen ainult kiidusõnu lugenud ja trailereid näinud, aga muud midagi