Moderaator: Meeskond
minu puhul pole erinevad downloadmise ajad...kõike saan 2-3 tunniga,vahet pole mis filmi,mängu vms.Robert kirjutas:Sellest on siin küll ennem juttu olnud, aga Aresest vist ei ole. Hetkel kasutan ise Arest ja soovitan teil sama. Kui veidike kannatust on, siis saab sealt päris hästi filme tirida.
1. Tõmba endale Ares Lite Edition.
2. Installeeri ära.
3. Filmide otsimiseks on "Search". Alguses ma proovisin filme otsida nii, et panin mingi kindla filmi nime, kuid siis ei tulnud eriti midagi. Nüüd panen otsingusse märksõnadeks "DVD", "rip", "2005", "Unrated", "The" jne. Ja vastuseid tuleb vahel sadu ja nendest valin välja filmid, mis tunduvad huvitavad. Kindlasti tuleks jälgida, et film oleks vähemalt 650MB suur ja soovitan teil eelkõige .avi failiformaadiga filme tõmmata. Edasi tuleks vaadata nimekirja "Status"-e järgi. Kõige parem oleks, kui Status oleks vähemalt kaks tärni, aga igal juhul ei pea olema. Mitme tärniga laevad lihtsalt veits kiiremini.
4. Vajuta nime peale ja hakka downloadima. Kohalejõudmise ajad on väga erinevad. Alates 5-st tunnist, kuni 2 nädalaga. Aga mulle on enamuses jõudnud kohale 6 tunni - 5 päevaga. Kannatust peab olema :wink:
5. Ära unusta, et piraatlus on tegelikult kuritegu, mille eest võidakse karistada.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist