OT : Aga ega äkki keegi selliseid raamatuid ei soovi osta :
LINK Johnny Cash Bio
või
LINK John Grisham - The Partner
Moderaator: Meeskond
Coelho raamatud on kõik kerged. Mõnus ajaviide koos sügavama mõttega.trintsu111 kirjutas:äkki keegi oskaks soovitada mingit kerget lugemist autosõidu ajaks?
trintsu111 kirjutas:äkki keegi oskaks soovitada mingit kerget lugemist autosõidu ajaks?
võiks olla vb midagi klatsimooride sarnast. samas meeldivad ka selllised kurvad raamatud. jube vaimustuses olin saastast ja kurjusest.
ei oska midagi lihtsalt raamatukokku otsima minna..
Ralf kirjutas:trintsu111 kirjutas:äkki keegi oskaks soovitada mingit kerget lugemist autosõidu ajaks?
võiks olla vb midagi klatsimooride sarnast. samas meeldivad ka selllised kurvad raamatud. jube vaimustuses olin saastast ja kurjusest.
ei oska midagi lihtsalt raamatukokku otsima minna..
Hunter S. Thompson!
Ma hakkasin lugema tema teost "The Rum Diary", mis on kerge ja väga muhe lugemine.
chello kirjutas:Kõigile, kes foorumites palju teooriaid raamatu kohta lugenud on, näevad kindlasti lõppu ette.
Ega ma lõppu ära ei arvanudki või õigemini ei osanud arvata, vaid lasksin Rowlingul lihtsalt raamatu kaudu kõik ära seletada, ma teadsin lihtsalt, et Snape on kõigele vaatamata hea; ja Snape'i tegelik olemus on mulle ääretult oluline olnud. Võib olla isegi rohkem kui Dumbledore'i eksimused (hei, eksimine on inimlik) või kuidas lugu Harry jaoks lõppes. I have no idea why, aga Snape on mulle alati sümpaatne olnud. Ja kui ta oleks olnud lõpuks ikkagi Voldemorti pooldaja, oleks ma kohutavalt pettunud, kuna mu vaist oleks mind alt vedanud.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist