Ostan harva midagi R-Kioskist. Aga täna hommikul tahtsin osta sealt paki suitsu ja küsida, kas Kuldset Börsi ka saab. Minu ees seisis järjekorras keegi naine, kes ostis sealt sõidutalonge, kuulsin kui müüja küsis talt: Kas te Tupalt ka soovite? Naine vastas, et ei soovi, sai oma piletid ja lahkus kioski juurest. Mina siis küsisin paki suitsu, maksin kaardiga, küsisin kas Kuldset Börsi ka on. Müüja vastas, et nende kioskis pole juba kuu aega Kuldset Börsi olnud. Kui olin kaardiga maksnud ja müüja ulatas mulle suitsupaki, siis nägin seal letil üht karpi Tupla šokolaadidega (juures hind 7 krooni) ja selle kõrval suurt silti: Kui müüja ei paku teile Tuplat, siis küsige see endale tasuta! Kuna müüja polnud mulle Tuplat pakkunud, siis pärisin, kas peaksin nüüd endale veel tasuta Tuplat küsima? Nägin, kuidas müüja ilme muutus nukraks ja ütles, et võite küll saada tasuta Tupla, kui tahate minu tasku kallale tulla, sest mina pean pärast need tasuta Tuplad oma palgast ise kinni maksma... Mul hakkas nii hale sellest vaesest R-Kioski müüjast, ütlesin talle et: Tänan, ei ole vaja ja lahkusin. Tagantjärele mõeldes on mul siiralt kahju neist madalaplagalistest müüjatest, keda sunnitakse vägisi igale kliendile 7-kroonist Tuplat pähe määrida ja kui ununeb pakkuda, siis võib klient omale selle šokolaadi tasuta nõuda! Minul küll ei ole tahtmist kellegi lihtsa tööinimese arvel tasuta šokolaadi nautida! Minu arvates on see lausa häbiväärne!
- http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.p ... 3&t=851243