Möla!

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Ralf » 03. Jaanuar 2010, 18:50

Ma ei ole päris kindel, kas see R-Kioski tasuta Tupla kampaania veel kehtib, kuid lugege enne kui tasuta Tupla jahile lähete see tekst läbi:

Ostan harva midagi R-Kioskist. Aga täna hommikul tahtsin osta sealt paki suitsu ja küsida, kas Kuldset Börsi ka saab. Minu ees seisis järjekorras keegi naine, kes ostis sealt sõidutalonge, kuulsin kui müüja küsis talt: Kas te Tupalt ka soovite? Naine vastas, et ei soovi, sai oma piletid ja lahkus kioski juurest. Mina siis küsisin paki suitsu, maksin kaardiga, küsisin kas Kuldset Börsi ka on. Müüja vastas, et nende kioskis pole juba kuu aega Kuldset Börsi olnud. Kui olin kaardiga maksnud ja müüja ulatas mulle suitsupaki, siis nägin seal letil üht karpi Tupla šokolaadidega (juures hind 7 krooni) ja selle kõrval suurt silti: Kui müüja ei paku teile Tuplat, siis küsige see endale tasuta! Kuna müüja polnud mulle Tuplat pakkunud, siis pärisin, kas peaksin nüüd endale veel tasuta Tuplat küsima? Nägin, kuidas müüja ilme muutus nukraks ja ütles, et võite küll saada tasuta Tupla, kui tahate minu tasku kallale tulla, sest mina pean pärast need tasuta Tuplad oma palgast ise kinni maksma... Mul hakkas nii hale sellest vaesest R-Kioski müüjast, ütlesin talle et: Tänan, ei ole vaja ja lahkusin. Tagantjärele mõeldes on mul siiralt kahju neist madalaplagalistest müüjatest, keda sunnitakse vägisi igale kliendile 7-kroonist Tuplat pähe määrida ja kui ununeb pakkuda, siis võib klient omale selle šokolaadi tasuta nõuda! Minul küll ei ole tahtmist kellegi lihtsa tööinimese arvel tasuta šokolaadi nautida! Minu arvates on see lausa häbiväärne!

- http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.p ... 3&t=851243
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Forzelius » 04. Jaanuar 2010, 12:26

Londonisse tunni aja pärast 8)
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Trash » 04. Jaanuar 2010, 14:57

Trash Can Dance Blogi Eesti Parim Album 2009 !!!

Raadio 2 auhinnagaalal esikoha võitnud artist ei rahuldanud paljusid ja selle lähtuvalt kuulutav välja isikliku blogi muusikaküsitluse kus valitakse Trash Can Dance Blogi Lugejate Eesti Parim Album 2009. Koit Toome poolt hääletada ei saa, vaid tuleb oma valik teha vaid heade ning veel paremate bändide vahel kelle ma ise diktaatorlikult olen kandidaadiks seadnud. Hääle võib anda ka mitmele bändile ja võitja selgub kahe nädala pärast. Kõigi hääletajate vahel aga loosin välja 2 oma blogi T-särki ja Tolmunud Mesipuu CD. Selleks, et vastamise eest ka nänni saada, peate saatma peale pollil osalemist meili aadressile gtm242(ätt)hot.ee, panema meilile nimeks Muusika ning sisuks laduda ritta bändid kellele hääl anti ning oma nimi, soovitavalt ka perekonnanimi, sest samu Marte ja Jaake võib ka mittu tulla ja minul on niimoodi lihtsam hiljem vahet teha. Õnneloosid veab kübarast mu kaasa ning seepeale võtan võitjatega ühendust, küsin meili teel aadressi ja saadan särgid-plaadid oma kulu ja kirjadega koju kätte. Võitjaks kuulutatud bändiga võtan samuti ühendust ning ilma kingita ei jää ka nemad.

Valida saab järgnevate aasta parimate albumite vahel:

1. Pedigree - Skeletal
2. One Dollar Project - On Top Of The Grey City And Morning-High Flashback Riders
3. Talbot - Tundra EP
4. Sinine - Butterflies
5. Giuseppe Perverdi Big Band - Töö
6. Tolmunud Mesipuu - Puusse panen
7. Smõuk - Tere tulemast koju
8. Punkentsefaliit - Haigused Farmis
9. Nevesis - Demo 2009
10. Forgotten Sunrise - The Moments When God Was Wrong

Hääletada saab siit: Trash Can Dance Blogi Eesti Parim Album 2009

Tänan teid!
Iron Man transforms into cyberkinetic gun.

http://trash-can-dance.blogspot.com/
Kasutaja avatar
Trash
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas null » 04. Jaanuar 2010, 17:12

Mina Mesipuu plaati ei taha. Ütlesin kohe ära igaksjuhuks.

Talboti ja mesipuu plaat siit listist enimmeelinud. Smõuki oma oli ka samas kuulamist värät ja pervertide plaat.
so what
Kasutaja avatar
null
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas KiiZ » 04. Jaanuar 2010, 18:57

liirum laarum
Kasutaja avatar
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Soprano » 04. Jaanuar 2010, 20:58

Kasutajad on postitanud 90000 teadet

+1

Sain soovida.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Ralf » 04. Jaanuar 2010, 21:53

Kas LiveForThis oskab seletada enda järgnevat nö väljendit?:

8) (Y) 8)

Ja kas ma olen ainus, kes ei suuda vaadata montoia avatari ilma naerma hakkamata?
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Spellbound » 04. Jaanuar 2010, 22:34

Ralf kirjutas:Ja kas ma olen ainus, kes ei suuda vaadata montoia avatari ilma naerma hakkamata?

Ma naersin end puruks kui Willist niimoodi filmis nägin, aga praegu ei ole mingit emotsiooni :'(
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Trash » 04. Jaanuar 2010, 22:43

Trash kirjutas:Kõigi hääletajate vahel aga loosin välja 2 oma blogi T-särki ja Tolmunud Mesipuu CD.

Pedigree ja Smõuk lubasid ka oma albumid välja panna nii, et 5 auhinda juba.
Iron Man transforms into cyberkinetic gun.

http://trash-can-dance.blogspot.com/
Kasutaja avatar
Trash
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LiveForThis » 05. Jaanuar 2010, 02:20

Ralf kirjutas:Kas LiveForThis oskab seletada enda järgnevat nö väljendit?:

8) (Y) 8)

Eeee, aga enne selgitan, siis miks selline huvi? ;-)
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas raiz » 05. Jaanuar 2010, 19:02

Päris hämmastav, et lund jagub vähemalt põlvini ära ja isegi rohkemgi ehk. Lausa ütleks, et see on viimaste aastate parim talv olnud.
raiz
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Rain » 05. Jaanuar 2010, 19:31

True, true. Mõnza talv tegelikult ju, selline peabki õige talv olema. :irw:
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Luc » 05. Jaanuar 2010, 20:54

Eile õhtul oli küll nii, et tunni ajaga sadas selline pahmakas maha. Kõndisin kodu poole ja tuttav kõnnitee polnudki enam niivõrd kõnnitee, kui lihtsalt suvaline lumelagendik. Oleks terve öö nii kõvasti sadanud, kui tol hetkel, poleks hommikul vast välisustki lahti saanud.
"Violence is one of the most fun things to watch." - Q. Tarantino
Kasutaja avatar
Luc
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas montoia » 05. Jaanuar 2010, 22:04

No mina elan kesklinnas ja ei saanudki hommikul välisust esimese paari korraga lahti, pidin päris palju jõudu rakendama, et kogu see lumi koos uksega lahti lükata. Olen üle pika aja jälle õnnelik, et pole auto omanik, ei pea hommikuti seda lumehangest otsima ja siis välja kaevama :))
Please, point a gun at me if it helps you relax....you're only human.
Kasutaja avatar
montoia
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas eerik » 05. Jaanuar 2010, 22:12

Vahetasin enda magamistoa laes olevad halogeenlambid uute LED lampide vastu. Valgust annavad ikka tunduvalt vähem, aga kuidagi mõnusam tunne on. Pealegi, kokkuhoid missugune: kolm halogeenlampi olid kokku 150W aga kolm LED lampi on kõigest 9W. :D
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Vaba teema

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist