Ralf kirjutas:Minu aastavahetus oli päris meeldejääv, kuid sellest kirjutan alles siis, kui kainem olen.
Niisiis. Läksin RalfChati fänni PONSiga Nõmme suusahüppetornide juurde, mille töötajad seal juba lõket tegid ja meile isegi üllataval kombel šampust ja šašlõkki pakkusid. Umbes kolmveerand kaheteistkümne paiku hakkas sinna sisse voorima rahvast. Aastavahetuse hetkeks oli koos umbes 50-60 Nõmme elanikku. Vahtisime Mustamäe ilutulestikku, mõned tegid koha pealgi pauku. Kuskil poole ühe paiku liikus kõik rahvas minema ja siis otsustasime, et teeme ise ka vehkat. PONS oli üsna purjus, ma ise enam-vähem kaine. Läksime koduteel mööda ühest majast, kus tuled põlesid. Mõtlesime nalja pärast, et laseme kella ja soovime sealsetele elanikele, kes olid võhivõõrad, head uut aastat. Pereisa tegi ukse lahti ja pakkus meile Jägermeistrit ja õlut ning rääkis Eesti tulevikust, ise kah parajalt joogine. Jätsime hüvasti ja siis sõbrunesime Nõmme Keskuse juures mingite venelastega (kes oskasid eesti keelt), ühe kohaliku jota ja mingi kunagi teles töötanud tegelinskiga, kes rääkis mulle Ameerikast. Passisime umbes poolteist tundi seal ja tarbisime vägijooke ning otsustasime, et meie jalad on liiga külmunud, et seal edasi juttu vesta. Liikusime edasi. Mai tänaval nägime, et too jota, kellega enne Nõmme Keskuse juures tinutasime, on endale lumehange aseme teinud ja üritas vist magama jääda. Proovisime teda koju aidata, aga ta isegi ei öelnud, kus ta elab. Mingi noorpaar aitas meid temaga, kuid ta oli liiga täis, et püsti seista. Asi lõppes sellega, et ma helistasin politseisse. Need tulid siis kohale, küsisid minult paar küsimust ja viisid ta siis kainestusmajja. Läksin edasi ja jõudsin umbes pool neli hommikul koju. Hea tunne oli inimese elu päästa (veel üks põhjus aasta foorumlase teemas minu poolt hääletada!). Lumehanges oleks ta kindlasti surnuks külmunud.
Täna käisime aga Laitse lossis õhtusöögil. Söök oli meeletult hea. Õhtu parimaks käiguks oli praetud vutt, mis oli täidetud rosinatega. Pagan, kui hea see oli. Nämm nämm.