Videokogu

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Ralf » 20. Juuni 2008, 00:43

Forza kirjutas:Seal kõrval on veel üks riiul, kus koomiksid hetkel, mõtlesin just selle peale, et võiks filmid sinna tõsta, kuna koomikseid enam nii aktiivselt ei kogu, filme aga küll...

Mis koomiksid, tunnista üles, et Miki Hiir.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Forzelius » 20. Juuni 2008, 09:31

Ongi Miki Hiir, see on orkutist ka näha. Ma ei häbene :D
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Cochrane » 20. Juuni 2008, 17:02

Eks millalgi hakkan ka Blu-Ray filme kogusse lisama, enne tuleks muidugi vastav seade osta. Tänane tartuskäik tõi esialgu juurde DVD-sid, see-eest oluliselt odavama hinnaga kui siniseid plaadikesi. Kokku umbes 900 krooni. Filmipoe odavate filmide kastist võib üht-teist asjalikku või vähemalt vastava hinna eest asjalikku leida küll.

* Mehed ei nuta - muusika ja nali pildis
* Carlito's Way / Carlito's Way: Rise to Power box set
* 2001 Space Odyssei (2-plaadiline)
* A Clockwork Orange (2-plaadiline)
* Dreamcatcher
* Everything is Illuminated
* Hulk (2003)
* Apollo 13 (2-plaadiline) (59 eek)
* Ghost Ship
* A Man Apart
* Team America World Police (49 eek)
Kasutaja avatar
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas eerik » 20. Juuni 2008, 21:30

Cochrane kirjutas:* Mehed ei nuta - muusika ja nali pildis

Vabanda, kui solvan, aga miks sa sellist jama ostad? Olen seda plaati veidi näinud ja jäi mulje nagu mingi suvaline süldibänd on kultusfilmilt nime varastanud ning üritab selle pealt raha kokku kraapida.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Cochrane » 21. Juuni 2008, 02:38

Kuule osutus väheke jamaks küll, süldist oli nagunii suva, aga seal nimekirjas olnud naljameeste osalt ootasin väheke paremat teostust. Suurem osa nendest on lihtsalt kaamera ette sätitud ja jutustavad seal mingit nalja. Arvasin, et tegu rohkem vanemate salvestistega. Estraaditähestiku stiilis vms. Nii et ei soovita osta.
Lisaks veel see, et KMPlayer ei suutnud seda plaati mängida, VLC suutis, kuid kohati tundus probleeme olema, võttis nagu iga klipi alguses korraks pildi seisma

Ideaalis võiks ikka kõik vanad arhiivid läbi otsida ja anda välja kogumikud vanade estraadietenduste ja naljasaadetega, juures võib-olla ka CD-d sellest, mis ainult helisalvestistena olemas. Ma ei tea, kui palju seda materjali on, aga nt Priit Aimla ja Eino Baskini kohta peaks küll eraldi väljaannete jagu kokku saama. Ja no Sulev Nõmmikut vast ka.
Mingist materjali restaureerimisest polekski lugu, läheks liiga kulukaks, aga tore, kui need mingil kujul olemas oleks. Biograafia osa koos teiste kaastöötajate meenutustega poleks ka paha. Kardan ainult, et selline projekt pole piisavalt tasuv ja seda ei tehta.
Kasutaja avatar
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Forzelius » 24. Juuni 2008, 23:52

Suutsin endale veel meelitada:

Hoosiers
The Natural (Ühtlasi ka minu 200. DVD)

Ja täna kinkis ema: Saatuse Iroonia 2
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Liblikas » 25. Juuni 2008, 01:17

Kevade
Suvi
Sügis
August 1991
Viimne reliikvia
Sherlock Holmes Fotograafi tool
Sherlock Holmes Kontide maailm
Mõrvar meie seas
Deemonitapja
Absolon
Tornaado
Salatoimikud

Ja varsti lisandub ka
Sweeney Todd: Fleet Streeti deemonlik habemeajaja
Liblikas
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas eerik » 25. Juuni 2008, 12:07

Liblikas kirjutas:Suvi
Sügis

Tunnen tõsiselt kaasa sulle raha raiskamise eest. Suvi ja Sügis on head näited väga halbadest DVD plaatidest. Video- ja helikvaliteet on jube, ääred on julmalt maha lõigatud, menüüd on rõvedad, lisasid pole, pakend on õhuke ja ebakvaliteetne. Sama kehtib ka taastamata Kevade DVD kohta, restaureeritud Kevade DVD on jällegi superluks. Lugemist ja vaatamist:
http://eerik.twstr.ee/2007/08/15/taasta ... laatidest/
http://www.dvd.ee/cgi-bin/foorum/ikonbo ... ;f=4;t=393
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 25. Juuni 2008, 15:58

vaikselt hakkavad tellimused kohale tiksuma

Jarhead
Road to Perdition
French Connection 1/2
Death Proof 2disc
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 25. Juuni 2008, 17:32

Kõik väga head, sealt listist lemmikud RTP ja FC, mis oli minuarust igati parimat filmi väärt, kuigi kellavärk kandideeris samal aastal...
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 26. Juuni 2008, 14:01

Hilinemisega saabusid
The Straight Story
R Rodriguez'i Mariachi triloogia
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Jolt » 26. Juuni 2008, 14:28

hau kirjutas:vaikselt hakkavad tellimused kohale tiksuma

Jarhead
Road to Perdition
French Connection 1/2
Death Proof 2disc

Erm... tellisid ikkagi Death Proofi eraldi. Ei oota ära, et kunas tuleb välja see erisuperväljalase, kus on kogu Grindhouse'i mant peal? Või USA-Euroopa mõistes sellest enam ei räägitagi? Hmv'st tellisid muidu?
Üldiselt mulle endale piisaks väga Death Proofist, sest et Planet Terror (mille DVD arvustust kuskilt lugedes jäi kõrva, et kogu see DVD oligi tehtud umbes selleks, et pimpida paremat reliisi, kus kõik olemas ja mis arvatavasti kunagi tuleb) mulle suurt ei meeldinud. Aga Grindhouse võiks ikkagi olemas olla...
Kasutaja avatar
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 26. Juuni 2008, 14:42

Tellisin eraldi HMVst eraldi jah. Ausalt öeldes, mis puudutab Tarantinot, Weinsteine ja DVDsid, siis ta on m*nn. Mitu aastat juba lubatakse Kill Billi Whole Bloody Affairi, ainus uudis Kill Billi kohta on see, et ned tulevad varsti blu-rayle ja samamoodi eraldi nagu nad praegu ka dvdl. Kui Grindhouse peaks kunagi tulema, siis ma double-dipin, aga ma usun, et ma ostan enne Planet Terrori ka eraldi ja eriti vahet polegi, sest kui ma tahan mõlemat filmi järjest vaadata võin plaate ka vahetada.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Jolt » 26. Juuni 2008, 15:12

Mhmh... ma arvasin, et WBA ongi juba väljas. Väga pikka aega tagasi oli jutt, et kohekohe ja amazonis on hetkelgi väga stiilse kujundusega pakendi pilt üleval. Aga vaatan jeh, et ei mingit hinda ega sisu pole. Fcknoh, tahaks küll juba ammugi näha varianti, kus on animet lisatud, kõik kokku lõigatud ja Vol1'e kulminatsioon värviline.

Aga mis puutub DP/PT't siis minulgi poleks probleem neid filme kahe plaadi pealt järjestikku vaadata, aga ma polegi veel Grindhouse'i läinud lihtsalt. Tahaks ka nende pikemate puudulike reel'dega ja libatraileritega värki ühtejärge ära näha.
Kasutaja avatar
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 26. Juuni 2008, 15:30

Jolt kirjutas:aga ma polegi veel Grindhouse'i näinud lihtsalt.

MIDA?
hau
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Vaba teema

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline