brixxx kirjutas:Kas sulle meeldib Kerli ja Lady Gaga muusika? Laul ''Eesti muld ja Eesti süda'' esitus Kerli poolt ei olnud minu arust väga usutav ning mind häiris veidi Kerli eesti keel, inglise keelne lugu mõjus usutavamana kuigi midagi väga erilist see ka ei olnud, mulle meeldiv see laul, kus muusikavideos Kerli vananeb, laulu nime ei tea.
Lady Gaga muusika mulle korda ei lähe. Olen põgusalt tema tööga küll tutvunud, aga jätab külmaks. Puudub tema kui artistiga igasugune side.
Olen küll kuulnud, et pidevalt võrreldakse omavahel Kerlit ja Gagat, aga see vaidlus on rohkem selline youtube`i kommentaaridele omases nõdrameelses vaimus.
Kerli mulle meeldib. Meeldib tema hääl ja olek. Rõhutatult läheb mulle korda just nimelt talle iseloomulik hääl, mille varieeruvus ja ebastandartsus(võrreldes tuima arvutiseeritud popmuusikaga) on vägagi köitev.
Tema stiil (Bubble goth or something

) on natuke eemaletõukav, aga kui ta ise ujub selles nagu kala vees, siis ei näe ka probleemi võtta teda kui artisti täpselt sellisena nagu ta on.
See vananemise laul Kerlilt on "Love is Dead". Seoses sellega pean tunnistama, et tema senine muusikaline areng jääb minu silmis nati alla albumi "Love is Dead" tasemele, aga samas ei kurda, sest tore on näha kuidas noor inimene katsetab ja proovib erinevaid stiile.
"Eesti muld ja Eesti süda" mulle näiteks meeldibki tänu Kerli hingestatud esitusele, mis on talle üsnagi iseloomulik.