Moderaator: Meeskond
Goblin kirjutas:Pärnu Kuninga tänava Põhikool, jube pralle käib koguaeg
crackhead kirjutas:Goblin kirjutas:Pärnu Kuninga tänava Põhikool, jube pralle käib koguaeg
Seoses sellega meenus, kuidas käisin koos mallardoga paari päeva eest araablaseks riietatuna Pärnu Ühisgümnaasiumis purjuspäi laamendamas, mis aga puutub koolidesse, siis lahkusin sealt, kuna kool takistas tõelise harituse omandamist. Olen aga käinud: Tallinna Reaalkoolis, Nõmme Erakoolis, Liivalaia Gümnaasiumis ja Ristiku Põhikoolis.
crackhead kirjutas:Goblin kirjutas:Pärnu Kuninga tänava Põhikool, jube pralle käib koguaeg
Seoses sellega meenus, kuidas käisin koos mallardoga paari päeva eest araablaseks riietatuna Pärnu Ühisgümnaasiumis purjuspäi laamendamas, mis aga puutub koolidesse, siis lahkusin sealt, kuna kool takistas tõelise harituse omandamist. Olen aga käinud: Tallinna Reaalkoolis, Nõmme Erakoolis, Liivalaia Gümnaasiumis ja Ristiku Põhikoolis.
Purjutavad inimesed ei saagi harituks. Sest haritud inimene ei saa olla labane, aga purjus inimesed just labased ongi.crackhead kirjutas:Seoses sellega meenus, kuidas käisin koos mallardoga paari päeva eest araablaseks riietatuna Pärnu Ühisgümnaasiumis purjuspäi laamendamas, mis aga puutub koolidesse, siis lahkusin sealt, kuna kool takistas tõelise harituse omandamist. Olen aga käinud: Tallinna Reaalkoolis, Nõmme Erakoolis, Liivalaia Gümnaasiumis ja Ristiku Põhikoolis.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist