kbong kirjutas:hau kirjutas:Maadleja sai täispunktid - 5. Keegi ei pand alla viie, raisk. Õige. A Hunger teenis oma võidu ära.
Ma panin küll "4". Olin järelikult vähemuses...
Aa, ma mõtlesin, et kui keegi oleks alla 5 pand siis oleks punkti skoor mingi 4,9 vms.
Aga täna sai vaadatud veel
It's a Free World...

Tänane teine immigrandi film. See puudutas siis Inglismaa immigratsiooni ja tööpuuduse probleemi. Sisu ja moraal oli kõik täitsa okei. Kerge ja nauditav jälgida, kuigi oli ka ettearvatavaid kohti. You do not mess with the unemployed.
Captain Abu Raed

Läksin jälle Vene teatrisse nii, et ei näitand mitte kellelegi oma kaarti. Iga suvaline oleks saanud minna rõdule ilma piletita. Üksi lasin seal loozis laia.
Filmi puhul olid mul täiesti teised ootused. Tundus nagu huvitav film, kus üks vanamees kujutab ette et ta on piloot ja siis räägib lastele erinevaid lugusid, aga tegelt oli see hoopis mingi perevägivalla film. Liiga imal ja bittersweet. Igasugune stiil puudus. Kaameratöö oli ka vahepeal ülepakutud. Peategelane oli ainult huvitav. Rezissööri debüütfilm kah, on veel mida õppida.
Pöffile järelevaadates võib jääda rahule. Filmivalik oli hea. Sai vaadatud aasta parim film, palju väga häid ja sisse sattusid ka mõned kehvad filmid. Ajad enamasti klappisid. Hilinemised annab andeks. Man on Wiret ei anna. 10 päeva ilma koolita ja päevast ööni kinos istuda oli väga vinge. Sai vaadatud 29 põhiprogrammi filmi ja 4 Justi. Kahju, et läbi sai. Loodame, et järgmine aasta on veel paremad filmid, sest tegelt 2008 on olnud suht pask filmiaasta.
Kokkuvõtvalt:
Parim: Wrestler
Väga head: Let The Right One In
Man on Wire
Goodbye Solo
Tokyo Sonata
Olen alati tahtnud olla gängster
Gomorra
Lake Tahoe
The Chaser
Rachel Getting Married
The Good, The Bad and The Weird