Sõbraga läksin kaasa, pileti eest ei pidanud ka isiklikult maksma, niiet..
Mis ma oskan öelda. Lowry (Lauri Pihlap) oli soendaja, minu arust sai päris hästi hakkama, enne temast suurt miskit ei teadnud. Muidu ei kipu säärast muusikat kuulama aga suurema möllu seas tükki küljest ei kiskund.
Noo ja siis kunagi peale pikka,pikka seismist tuli Ri-han-na ka lavale. Silmailu pakkus rohkem, kui midagi muud, see olgu kohe öeldud. Ma sattusin kuidagi kole ette ka, eks asi oli selleski, et enamus sinnatulnutest olid tüdrukud ja paljud umbes 15, seega must ettetrügijaid ei olnud

, passisingi seega seal ees, kus bass tagus räigelt üle ja sound oli sitt. No see selleks, läbi häda sai hakkama, teine jamps tundus olema see, et ta esinemine tuli võib-olla napilt,napilt tund täis, minu arust oli mingi 50-55min. Ja lisalugusid ei olnudki!! Umbrellaga lõpetas ja nii oligi. Ah, tegelt, saigi minema

Laval oli ta umbes 3 erinevat stiili lateksis, nagu ennegi öeldud, siis selle üle väga ei kurdagi.
Tulihingeliste fännide jaoks, keda mul paar tükki leidub ringkonnas, tegin moblaga paar videot ka..
Siia panen ühe pildi: