HAH! 15/23st (päriselt 16/24 koos ratatuiiga). Oscarite ajal kui vaatasin et ennustus läheb vaikselt metsa poole ehk Compassi ja Bourne heli võidud, siis muutusin ennustuse vastu ükskõikseks ja hakkasin aind twbb poolt olema, aga raisk twbb sai kaks tükki. Igatahes showga olen ülirahul- naljad tulid kohale ja 2 märksõna, mis võitjaid ühendasid olid euroopa ja lootus ehk kõik 4 parimat näitlejat on eurooplased (YEAH!!, selle üle oli ikka mega hea meel kui Marion võitis (K), ja ka Javier ja Tilda ja Lewis kõik väga südamlikud ja down-to-earth tüübid, ja ka Glen ja Marketa. That guy is so arrogant

, see et Stewart Marketa tagasi lavale kutsus oli õhtu kõige viisakam ja armsam tegu.) ja teine märksõna mis läbi käis oli lootus ehk 1,5 milli kroonise eelarvega tehtud Once võitis parima Oscari ja kunagine strippar Diablo Cody võitis parima originaal stsenaariumi. Kõik võivad kunagi võita;).
Mis teisi auhindu puudutas siis 16 erinevat filmi said Oscareid. Kuigi 4 filmi said 7 ja 8 nomi siis ainult üks võitis 4 ehk NCFOM sai 50%, aga Bourne üllatas ja sai 100% ehk 3. TWBB ja üllatusena La Mome 2. Ma ei hakka vinguma, et TWBB oleks väärinud parimat filmi ja lavastajat. Muidugi ta oleks väärinud, aga lihtsalt aastal, kus tulevad välja 2 perfektset filmi ei saa tülli minna ühe ürituse pärast, need on kõigest auhinnad. Hea meel, et Coenid korjasid 3 Oscarit per kärss, sest seda nad ka väärivad - mehed on teinud 20 aastat puhast kulda ja aind ühe korra varem võitnud. Coenid on osa Ameerika kultuurist ja nad väärisid seda tunnustust. Btw ma hakkasin täiega naerma kui montaazi nominantide ajal Coenite asemel näidati mingit suvalise vanamehe fotot. Kuna TWBB üks mu läbiaegade lemmikfilme, siis ma tundsin väikest kurbust, et ta ei saanud teenitud tasu, kas või üks kolmest tähtsamast PTA kategooriast. Väga kõva üritus. Euroopa!
Mis mu ennustusse puutub, siis valed olid Marion, Tilda( mille ma viimasel hetkel muutsin Cateks, raisk), Costume Atonement, Doc No end, Makeup Pirates (mille ma samuti muutsin ära, MIKS?), ja helitööd panin no country ja transformers ja visual transformers, mida ta ka vääris erinevalt mingist kõndivast karust kurat küll kuna akadeemia viimati nägi tuhandest jupist koosnevat autot muutumaks robotiks.