Ma võtaks Edward Nortoni ära, ta ei ole veel Oscarit saanud, aga on seda tüüpi näitleja kellele varem või hiljem antakse. Siis ma pääseks ka sinna ja saaks väita, et puhtalt minu töö. Sellepärast näebki ta koguaeg nii õnnetu välja, kuna ma teda pidevalt tööle sunnin, kui tavalist Oscarit ei saa, siis vähemalt au Oscar elutöö eest. See tuleks siis otse mulle
Paneks endale veel listi Natalie Portmani. Tundub olevat igati kena inimene. Lisaks heale välimusele on ta vähemalt vägagi haritud ning seisab loomaõiguste eest (mis mulle väga korda läheb).
kui John Travolta oleks oma esimeses nooruses, siis ma kosiksin ta küll ära, aga see muidugi ei tähenda et ta mulle oma praeguses vanuses ei meeldiks, minu jaoks igati sümpaatne näitleja
Ewan McGregor oleks ka üks favoriit, iseenesest mõisttavalt ka JD
Noh kui just peaks mõne näitlejaga abielluma, siis võtaks Deppi vist nagu väga paljud tüdrukud... Läheks alles rebimiseks Liiga hea näitleja lihtsalt. Aga tegelikult eelistaksin siiski abielluda inimesega, keda ma tunnen ja armastan
Oma lemmikuga .. uuhhh .. Matt Dallas. Ta on lihtsalt ... gorgeous ja ta naeratus on nii nunnu -- ei see on vale sõna see on midagi paremat. Ok, kergelt debiilik olen, aga mis teha .. Ikka juhtub .