Raske küsimus, vaadanud olen neid kõiki ja Star Treki fänn (Spocki kõrvu sahtlis siiski pole) juba 1994 aastast. Esimene seriaal on muidugi klassika ja ETV poolt on see äärmiselt tänuväärne, et nad selle näitamise käsile võtsid. Järgmine seriaal on ilmselt siiski lemmik, tegelased olid väga head valitud ja hästi välja mängitud. Vaatasin just täna osa, kus Worf oma pojaga holotekil metsiku lääne šerifit mängis ja süsteemivea tõttu kogu laev (kaas arvatud holotekk) Data programmidega nakatus.
Kolmas (DS9) hakkas mulle õigupoolest siis tõesti meeldima (kuigi meeldis pidevalt), kuid algasid osad, kus tegevus läks pidevalt edasi. Olen kommentaaridest lugenud, et paljude arvates pingutati seal üle, kuid leian, et just see peeaegu eepilistest mõõtmetes lugu andis midagi uut Star Treki universumile.
Neljas, Voyager, ei olnud halb... kuid miski seal nagu logises. Siiski oli palju häid episoode ja kui seriaali kusagilt jälle kordab, siis vaatan kindlasti.
Viimast ei ole piisavalt näinud, et terviklikult otsustada, Temporaalse Külma Sõja idee on igatahes huvitav.
Joonisseriaali olen ainult korra mingid aastad tagasi näinud, aga erilist head mälestust sellest ei ole.
Ei teagi, lemmikuteks võib ilmselt nimetada The Next Generation ja Deep Spaec Nine, kuid siiski on unistus riiulist, kus ilutsevad nende kõikide seriaalide DVD-d reas... ja filmide omad muidugi ka.
Nii et kui kellegil juhtub leiduma üleliigsed 50 000 krooni, siis võib mulle saata