Moderaator: Meeskond
Spellbound kirjutas:The Leftovers
Esimese osa vaatasin paar päeva tagasi ära ja stiili poolest on sari tõesti väga Lindelof ja kohati ka LOSTilik. Idee poolest meenus kohe The 4400 ja kõik teised inimeste kadumiste/naasemiste ja tervet maailma haaranud sarjad nagu näiteks The Returned ja FlashForward.
Justin Theroux on peaosatäitjana suurepärane. Margaret Qualley tütrena samuti.Spoiler :
Kogu episood oli nagu vägisi kokku pandud pusle. Kohati ei saanud midagi aru, aga on selge, et see oli ka eesmärk huvi tekitamiseks.
DaydreamDiamond kirjutas:Spoiler :
EIle oli ETV's 4. osa. Kardan, et parim sari, mida olen peale Sünget Juhtumit näinud.
Forzelius kirjutas:DaydreamDiamond kirjutas:Spoiler :
EIle oli ETV's 4. osa. Kardan, et parim sari, mida olen peale Sünget Juhtumit näinud.
Mu vanaema soovitas seda mulle, brushisin kõrvale selle soovituse, aga nüüd vist on põhjust tõsisemalt võtta![]()
Jolt kirjutas:The Legend of Korra
Wow, mis lõpp. Ja absoluutselt mitte selle hullumeelsete panusteni eskaleerunud lõpulahingu pärast. Ei saa ka selle koha peal ennast kiita, nagu oleksin jupid kokku pannud ammu enne seda, kui sari tegevustikuga järgi jõudis. Olin selle esimese godzilla stiilis kontakti peale sama siiralt üllatunud nagu need kõrvaltegelased, kes hetk hiljem sarjast välja kirjutati.
Aga jah. Palju enam olen rabatud nendest päris viimastest stseenidest.Spoiler :
Avatar: The Last Airbenderi loojad on taaskord hakkama saanud tõsiselt tervikliku teosega, kus keskpäraseid episoode tuleb ette vaid harja. Üks kompeleksemaid, huvitavamaid, pidevas arengus oleva universumiga sarju, mille hooaega pealiinid tegelevad ilmselt joonissarjade mõttes kõige diibimatega teemadega. Ei julge ennustada, kunas keegi võtab ette teha midagi nii ambitsioonikat, lastele hoomataval tasemel.
Spellbound kirjutas:The Legend of Korra FINAAL![]()
![]()
![]()
![]()
Üks tõsisemaid, intelligentsemaid, julgemaid ja eksperimenteerivamaid "lastele" suunatud sarju üldse, mis vähemalt mulle pähe kargab.
Finaali ajal oli emotsioonid laes ja pinge sundis kogu aeg tooli krabama ning valjult kaasa elama. Lihtsalt unustamatult hea. Kui Avatar: The Last Airbender oli samuti tõsine, aga siiski selgelt rohkem lastele suunatud (lõpus murdis end sellest piirangust päris tihti välja), siis Korra on lihtsalt nii teistsugune nii loojate stiili muutuse, tegelase, stsenaariumi ja teemade tõttu. See, kuidas sari loob paralleele ajaloos toimunud sündmustega ja tänapäeval toimuvaga, on imetlusväärne. Samas ei näidata kordagi näpuga, vaid iga element on päris nende oma fantaasiast läbi imbunud.
Hea ülevaatlik artikkel lõpust ja sarjast üldse. Natuke liiga juurde mõtlev tekst, aga samas arusaadav, miks nii arvatakse. Julgus, ma ütlen, et see on julgus, mis viis sarja halbadele aegadele, madaldas reitinguid ja viis TV-st ära netti. Aga see oli seda väärt. REWATCH
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist