Viimane seriaal, mida vaatasite (mis puudub FV andmebaasist)

Siin räägime seriaalidest, tv-showdest jms.

Moderaator: Meeskond

Re: Viimane seriaal, mida vaatasite!

PostitusPostitas Rasmus » 12. Mai 2012, 17:08

South Park 3x13
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas hint » 12. Mai 2012, 17:50

Ma olen endiselt Survivorit päris palju vaadanud. Hooajad 1-8. Nägin lõpuks Boston Rob'i all-starsi omangu ära, ehk nüüd saab tempot vähe maha võtta.
Kasutaja avatar
hint
Eliit

PostitusPostitas Rain » 12. Mai 2012, 19:58

Friends season 5
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas 0ll » 16. Mai 2012, 22:56

Awake 1x10-11 - järjest sarja üks nõrgimaid (see politseipool oli sigaigav) ja võimsamaid (sai peatäie töinata) osasid. Kaks tükki veel ja läbi ta ongi.
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Kasutaja avatar
0ll
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Kickflick » 17. Mai 2012, 22:21

Pilt

Hea hooaeg oli, suva mis teised räägivad! (Y)
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas CM-Girl » 24. Mai 2012, 02:05

Prime Suspect (US) 1x04-13
Everybody Loves Raymond 1x01-04

Pilt
Pilt

Sherlock Season 2
Family Guy 8x11, 8x01, 6x04, 6x05
Hawaii Five-0 1x12, 1x13
The Simpsons 19x05, 22x04
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas adi » 24. Mai 2012, 09:08

Veep viies episood

Minu hea nalja etalon on Arrested Development "s02e04 - Good Grief ". See on parim näide kuidas teha vaimukat huumorit.

"Veep"" 1x5 on lähedal sellele.
Pilt
Spinmasterid
Kasutaja avatar
adi
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 28. Mai 2012, 23:32

The Sopranos - Season 5

Fuck yes. Epic hooaeg. Üks lemmikumaid ever. Miskipärast Sopranod on vb kõige esimene seriaal, kus ma jälgin (ilmselt tänu BFM'ile) sümbolismi ja kõik jõuab sellega seoses kohale. Kõik vihjed maffiafilmidele ja kõige pisikesemad detailid ja reaktsioonid. Kõlab imelikult, aga nii see on. Lemmikseriaaliks vist ei pürgi päris, aga vb lükkab isegi 24 troonilt ära. Aeg näitab.

Spoiler :
Also, asjad ei läinud küll 100% nii nagu ma finaleks neid minema emnnustasin. Aga lõpp jäi ikka selline nagu Phil Leotardo saaks uueks bossiks, mida ma ka pakkusin. Mõnes mõttes kahju, kuna Johnny Sack mulle meeldis, aga Leotardo on ka awesome tegelane, nii et siin situatsioonis ei saanud kaotada.

Ainult 21 osa veel :(
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas 0ll » 29. Mai 2012, 02:16

Tegelikult peaks ette võtma vanade lemmikute vaatamata hooajad, aga hetkel ei leia selleks energiat. Uute komöödiate proovimine tundub lihtsam.

Pilt
Don't Trust the B---- in Apartment 23 - 1. hooaeg (7 osa)
Kaks naist jagavad korterit - üks tumeda peaga elukogenud bitch, teine uute oludega kohanev blond. Põhimõtteliselt sama idee nagu "2 Broke Girls", aga sari ise on umbes viis korda parem.
Üldine stiil ja eriti Krysten Ritteri tegelane tundusid meeletult tuttavad. Alles sarja looja tausta uurides sai selgeks miks. Nahnatchka Khan oli "American Dadi" sünni juures ja Ritteri tegelane Chloe ongi põhimõtteliselt naissoost (pisut pehmem) Roger. Järgnevaid osasid ei suutnudki kuidagi teisiti vaadata - 95% asjadest, mida Chloe teeb või ütleb, sobiksid vabalt ka Rogerile.
June'i kehastaval Dreama Walkeril on väga omapärane välimus - nagu tegelane mõnest Jaapani mangast. Kaasa teeb ka James Van Der Beek - staar kunagisest populaarsest noortesarja "Dawson's Creek", mida mina õnneks või kahjuks näinud pole. Mängib iseennast ja teeb seda hästi - hea tasakaalustav element.

Võiks pisut teravam olla, aga erineb teistest hetkel jooksvatest sarjadest ja näitlejad on andekad, nii et ilmselt vaatan ka järgmist hooaega. Üks lemmikstseene:
Pilt
1. hooaeg - 7/10

Pilt
Girls 1x01-05
Olen alati arvanud, et saan nautida vaid selliseid sarju, milles on vähemalt üks meeldiv tegelane - tegelane, kellele saan kaasa elada. HBO Girls tõestas vastupidist. See sari on paksult täis minu jaoks ebameeldivaid inimesi: rumalaid, ülbeid, nõrku, enesekeskseid, otsustusvõimetuid, ennast räigelt üle- või alahindavaid, lihtsalt ärritavaid tegelasi. Kui oma töötajaid käperdav pervert-ülemus tundub neist kõige normaalsem... siis on selge, et lood on halvad :) Mõned (näiteks Kathryn Hahn) on liiga vähe ekraaniaega saanud, nii et lootus püsib.
Aga sari meeldib, isegi väga. Mõnusalt naljakad/ebamugavad/masendavad olukorrad, sujuvad liinid ja dialoog. Oma rollidesse täpselt sobivad näitlejad. Hea muusikakasutus.
Äsja 26 aastaseks Lena Dunham jõuab palju - kirjutab ja produtseerib, näitleb ja lavastab. Respekt. Teleäris läbi löövate naiste nimekirjas jälle üks rida juures, viimasel ajal lisandub neid aina sagedamini.

+ 4 osa Person of Interesti. Kehtib see, mida varemgi öelnud olen: võib suvalises kohas sisse hüpata, lahutab meele ära. Muuhulgas vaatasin ära ka finaali (Amy Acker) ja see oli juba päris lõbus. Kriitikud on ka kiitma hakanud, nii et tegelikult on väike kiusatus kogu sari korralikult otsast peale ära vaadata... aga ei viitsi
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Kasutaja avatar
0ll
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas CM-Girl » 29. Mai 2012, 23:46

The Big Bang Theory 5x23, 5x24
The Simpsons 23x19-22
2 Broke Girls 1x22-24
The Cleveland Show 3x18-22
Hawaii Five-0 1x14, 2x21-23
Mike & Molly 2x21-23
Family Guy 10x19-23
Unforgettable 1x21, 1x22
Last Man Standing 1x23, 1x24
Rules of Engagement 6x13-15
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Rain » 30. Mai 2012, 00:21

Friends S06
Game of Thrones S02E08
The Big Bang Theory S05E23-24
Two and a Half Men S09S23
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas hint » 30. Mai 2012, 13:34

Survivori järg mul hooajani 14 vaikselt jõudnud. Ega mul eriti kedagi peale Forza sellest arutada pole, aga kui keegi kunagi viitsib vaatama hakata, siis vast soovitaks S7 esmaseks proovimiseks. Muidugi sarja arengu mõistmiseks oleks ainuõige S1 alustada ja järjest minna. S7 tundub lihtsalt selline tugev põnev hooaeg ajal, kus sari oli oma arengu keskfaasis, seega hea hooaeg millega sarja müüa. Samas sealtmaalt tagasi esimestele hooaegadele hüpata võib olla keeruline just mängu strateegilist poolt hindavatele(väga paljudele ma usun) vaatajatele. Nimelt ega seda alguses eriti palju ei eksisteerinud ja enamik tegelasi tunduvad tagantjärgitarkuse olemasolul kergelt ärritavalt naiivsed ja rumalad. Rohkem keskendutakse laagrielule, survivor aspektile ja omavahelistele suhetele.

Aga kui keegi peaks kindlalt teadma, et talle peaks see sari meeldima ja tahab seda kunagi vaadata, siis igal juhul alustage esimesest hooajast, sealt sai kõik alguse sealsed sündmused sisuliselt kujundasid välja terve show formaadi. Ja võtke järjest(kuigi vahepeal on ka mõnigaid nõrgemaid hooaegu, parem on mitte ette teada millised), igasühes on midagi uut ja omapärast, mis esimest korda juhtub ja sarja evolutsioonis rolli mängib.

Igal juhul katsuge vältida mingist all-star hooajast(8, 16, 20) vaatamise alustamist, või kus on mõni tagasi tulev tegelane(11, 22, 23). Mina tegin selle vea ja alustasin hooajast 20(üks tugevamaid hooaegu üldse btw), aga mul hakkas asi meeldima ja tahtsin veel vaadata. Aga oi kuidas too hooaeg spoilis mul palju informatsiooni mitmest varasemast hooajast.
Kasutaja avatar
hint
Eliit

PostitusPostitas lloyd » 31. Mai 2012, 09:49

Game of Thrones s02e08
lloyd
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas CM-Girl » 31. Mai 2012, 22:54

NCIS:Los Angeles 3x21
Happily Divorced 2x05-10
Bob's Burgers 2x04-09
Criminal Minds 7x15-21
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Trash » 01. Juuni 2012, 00:26

Pilt
Iron Man transforms into cyberkinetic gun.

http://trash-can-dance.blogspot.com/
Kasutaja avatar
Trash
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Telejutud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist