Viimane seriaal, mida vaatasite (mis puudub FV andmebaasist)

Siin räägime seriaalidest, tv-showdest jms.

Moderaator: Meeskond

Re: Viimane seriaal, mida vaatasite!

PostitusPostitas Six-Fo » 10. Detsember 2011, 22:41

hint kirjutas:
Six-Fo kirjutas:Sopranod teist korda :D

Pole eriti seriaalide vaataja muidu, ainsad mis elu jooksul läbi vaadatud on on järgmised:
Prison Break (üks esimesi seriaale mis paelus mind teleka ette iga osa ootama)
Band of Brothers (avastasin selle küllaltki hilja, aga siis sai mõne päevaga ka ennastunustavalt läbi vaadata)
Pacific (sama jutt mis eelmisel)
Sopranod 2x läbi vaadatud ja vaataks veel korra :D

Edit: a ei Walking Dead osi ootan ka hoolega.

Häid sarju tehtud tegelt mitmeid, antud nimekirja lugedes soovitaks sul ehk tutvuda siukste sarjadega nagu The Wire ja Generation Kill

The Wire tuleb vist tuttav ette, on see HBO poolt toodetud?

Generation Kill olen esimest paar osa vaatand kuid ei suutnud piisavalt asja süveneda ning seetõttu ei suutnud sündmustikuga kaasas käia. (kuigi sõjaväe mind väga huvitab)
Kasutaja avatar
Six-Fo
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 11. Detsember 2011, 02:11

Man Up 1x08
:D, vahepeal on ikka täiega head killud!
Raising Hope 2x09
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas adi » 11. Detsember 2011, 04:01

Six-Fo kirjutas:The Wire tuleb vist tuttav ette, on see HBO poolt toodetud?

Generation Kill olen esimest paar osa vaatand kuid ei suutnud piisavalt asja süveneda ning seetõttu ei suutnud sündmustikuga kaasas käia. (kuigi sõjaväe mind väga huvitab)

Jah.

GK'ga oli mul sama teema, et alguses ei saanud vedama ning hiljem ei saanud pidama. Tegemist ikka väga suurepärase asjaga. Kindlasti vaata edasi.
Kasutaja avatar
adi
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Kickflick » 11. Detsember 2011, 13:51

Pilt
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Kickflick » 14. Detsember 2011, 15:52

Breaking Bad 3x01
Suits 1x09
Suits 1x10
Raising Hope 2x10
Two and a Half Men 9x12
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas CM-Girl » 14. Detsember 2011, 17:14

Breaking Bad Season 1
Rules of Engagement Season 5
Criminal Minds 7x09
Family Guy 10x07, 10x08
The Cleveland Show 3x05, 3x06
2 Broke Girls 1x11
The Big Bang Theory 5x11
Body of Proof 2x09, 2x10
Rizzoli & Isles 2x11, 2x12
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas IlseV » 14. Detsember 2011, 18:16

Pilt

Made in Chelsea Series 1-2
Made in Chelsea on vist üks kõige idiootsema ja mõttevaesema sisuga seriaale, mis üldse tehtud on. See jälgib Londoni social upper classi elu ja esimese seriesi järel taheti jätta mulje kui mingist nihkes maailmast, kus inimesed elavad põhjatu rahakoti peal. Ja tõsimeeli, MiC sarnanes teatud mõttes Gossip Girliga, kus inimesed pealtnäha käiksid koolis / tööl / kusiganes, aga imelikul kombel on nad alati kas brunchil .. või pidudel. Ehk scripted reality, millel pole tegeliku eluga suurt pistmist, sest vaevalt, et nende suhtlusringkond koosneb ainult kümnest (?) inimesest. Miskis trivias mainis seda üks osaline ise ka.

Ehk, kui seda sarja vaadata, siis elamust pole mõtet otsida. Kahel male-leadi põhiteema on püsida 'mängus' ja olla on-off suhtes kahe female-leadiga, kes joovad 11 hommikul kokteile ja käivad šoppamas. Kahe hooaja sisse mahuvad kaks-kolm tuumikgruppi, kes üksteisega aeg-ajalt kokku saavad. Omaette on mõni neist ilmselt ka päris asjalik inimene ja ei tundu vaid plastik, aga üldmulje suurt juurde ei anna. Palju halenaljakust ja tobedaid situatsioone, mis ei vasta samas absoluutselt Parks and Reci või Office sarnasele tasemele, vaid tõesti, nende „igapäevaelu“ ongi üsna valutult mage ja absurdseid „probleeme“ täis.

Ometi on selliste „realityte“ puhul alati miskipärast paar positiivset asja, mis MICi kategooriast „okse ka ei tule“ kategooriasse „tobe, aga pärast rasket päeva taustaks vaadatav“. Sarja tiim on osanud piisavalt viisaka muusikavaliku taustaks leida ja teisel hooajal m83 kasutamine ei ole samuti just suurim ämber. Samuti kahe osalise – Fredriku ja Francise – videod, mis pilavad enam-vähem kõiki regulaarseid osalisi.

_____
Muudest sarjadest, kes New Girli Schmidtile kaasa tunneb, siis see video peaks olema väike cheer-up.
Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Kickflick » 15. Detsember 2011, 11:56

Pilt
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas 0ll » 16. Detsember 2011, 01:02

Viimase nädala jooksul:
Community 3x09-10
"Were you guys walking around with a soccer ball just so you could do that?! They left the ball and everything. I think they were literally walking around with it like a prop to use. It's like a $25 bit and it's not even that good!"
minu arust väga Adam Reedi (Archeri) stiilis kild :)

Jõuluosa meta-enesekriitika Jeffi ja Anniega. Kogu sketš (aga eriti selle lõpp) oli geniaalne:
Bwain hurty understandy Chwsitmas
Mistletoe for eaty taste good?
You smarty, me dumb, help pwetty have fun!
Boopy doopy doop boop SEX (üks)
-Look, eventually you hit a point of diminishing returns on the sexiness. (kaks)
-What's a dimininhunhuunuhh (ja kolm)

Ilus!

Homeland 1x09-11 - see, mis kaheksanda osa lõpus juhtus, pidi varem või hiljem tulema, aga kuidagi löödi tasakaal sassi. Võib-olla just sellepärast tundus 9. osa sarja nõrgim. Lisaks sisaldas 9. osa ühte äärmiselt ebaloomulikult näideldud ja kirjutatud stseeni - Brody ja Jessica lõpuvestlus. Seda kohta kolm korda üle vaadanud ja aina hullemaks läheb... nagu mingist muust sarjast. Kümnendaga jälle tagasi rööbastel ja viimane osa eriti hea.
Seni on kõik liikunud üsna loogilist rada pidi ja enam-vähem nii kuidas alguses arvasin (samal ajal ülipõnev olles), aga finaalist ei oska küll midagi oodata... Tuleks juba kiiremini.

Happy Endings 1. hooaeg + 2x01-09
Sari, mis mulle eelmisel aastal oma esimeste osadega erilist muljet ei jätnud ja vaatama ei sundinud. Aga ühel pöffilaupäeval näitas Fox Life kaheksa jagu järjest - vaatasime soojenduseks ära :) Nüüd ülejäänud osad ka otsa.
Mmm... huumor on olemas. Kas või viimase osa näitel: kohustuslik pedofiil-jõuluvana kild, Bloody Guys ja DJ Alex Haley - kõik head naljad. Seega väärt kohti (ja ideid - n Halloween), mis muigama panevad või lausa kõva häälega naerma ajavad, on igas osas.
Aga ma ei tea... tegelased ei toimi. Nad on siiani kuidagi nö paberil - neile ei saa kaasa elada. Ja ma olen seda ka komöödiasarjades aina rohkem hindama hakanud. Kui sari mulle pidevalt meelde ei tuletaks, et Jane ja Alex õed on, unustaks ma selle lihtsalt ära. Või kes nad üldse kõik on, isiksustena? Nad toimivad ainult läbi oma naljade ja sellest on kahju. Ma ei tea, kas keegi saab aru, mida ma öelda tahtsin...
Aga jätkan vaatamist, sest naer on terviseks vms...
1. hooaeg - 7/10?

New Girl 1x06-09 - rääkides sellest, mida ma komöödiasarjade juures hindan, siis need on osavalt ja usutavalt välja mängitud konfliktid. Minu arust saab "New Girl" sellega väga kenasti hakkama: 6. osa Jess-Nick-Paul, 7. osa Nick-Schmidt & Jess-Winston, 9. osa Jess-Paul. Väga lahe sutsakas Justin Longilt, palju häid (kohati peidetud) nalju. Sari meeldib iga osaga aina rohkem.
See video, millele IlseV juba viitas, tuleb igaks juhuks uuesti ära märkida: link
Juba peale üheksat osa saab öelda: "Heh, so Schmidt!" ja see on hea näitaja.
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Kasutaja avatar
0ll
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Forzelius » 16. Detsember 2011, 13:27

Yeah 0ll, hea kild oli see tõesti (Community)

It's Always Sunny In Philadelphia season finale

Tantsunumbri "twist" oli hilarious, Jason Sudeikise kameo oli väga hea, aga muidu suht keskpärane osa.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Wisegirl » 16. Detsember 2011, 21:31

Homeland 1x10-11
Terra Nova 1x10
Raising Hope 2x10
Misfits 3x07
Mentalist 4x10
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Kasutaja avatar
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 17. Detsember 2011, 15:05

The Soup - 12.14.2011
Üks mõnusatest klippidest

Raising Hope 2x10
Man Up 1x09 - "Camping"
Man Up 1x10 - "Fear"
Pilt

Man Up 1x11 - "Up All Night"
Man Up 1x12 - "Letting Go"
Man Up 1x13 - "Be Who You're Not"
Nii palju siis sellest seebist... kahju, viimased osad olid ka väga head. :(
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Forzelius » 19. Detsember 2011, 17:26

Survivor S23E15+Reunion

Noh, jah, meh kokkuvõttes, aga harjunud sellega juba, et lemmikud ei võida nii et võtsin siit suhteliselt kesisest hoojast lihtsalt parimad palad ja jään järgmist ootama nagu alati. Pange tähele, et see sari niipea veel ei lõpeta. 26 hooaega juba confirmitud ja ei imesta, kui tuleb 30 täis. Long live Survivor!
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas CM-Girl » 19. Detsember 2011, 23:40

The Simpsons 23x07-09
Family Guy 10x09
The Cleveland Show 3x07
Criminal Minds 7x10
2 Broke Girls 1x12
Man Up 1x07-13
Mike & Molly 2x10, 2x11
Revenge 1x10
Hawaii Five-0 2x11, 2x12
Rizzoli & Isles 2x13
Unforgettable 1x11
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas 0ll » 20. Detsember 2011, 00:36

Hell on Wheels 1x04-07 - ma ei tea päris täpselt, miks ma seda sarja vaatan. Üks põhiliin (raudtee) ei toimi absoluutselt, kõik muu ainult natuke. Usun, et siit saaks päris laheda sarja, kui peategelane ja tema uus parim semu lihtsalt mööda Metsikut Läänt ringi sõidaksid ja iga nädal ennast mingist uuest jamast leiaks. Aeg-ajalt sattuksid kokku ka Heyerdahli ja Meaney tegelastega, kes neid pidevalt rongidega jälitavad (laovad aga liipreid ja muudkui sõidavad). Viimane osa andis natuke lootust, et äkki just nii lähebki ;) Pöidlad pihku!
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Kasutaja avatar
0ll
Bond, James Bond
Bond, James Bond

EelmineJärgmine

Mine Telejutud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline