Viimase nädala jooksul:
Community 3x09-10
"Were you guys walking around with a soccer ball just so you could do that?! They left the ball and everything. I think they were literally walking around with it like a prop to use. It's like a $25 bit and it's not even that good!"minu arust väga Adam Reedi (Archeri) stiilis kild

Jõuluosa meta-enesekriitika Jeffi ja Anniega. Kogu sketš (aga eriti selle lõpp) oli geniaalne:
Bwain hurty understandy Chwsitmas
Mistletoe for eaty taste good?
You smarty, me dumb, help pwetty have fun!
Boopy doopy doop boop SEX (üks)
-Look, eventually you hit a point of diminishing returns on the sexiness. (kaks)
-What's a dimininhunhuunuhh (ja kolm)Ilus!
Homeland 1x09-11 - see, mis kaheksanda osa lõpus juhtus, pidi varem või hiljem tulema, aga kuidagi löödi tasakaal sassi. Võib-olla just sellepärast tundus 9. osa sarja nõrgim. Lisaks sisaldas 9. osa ühte äärmiselt ebaloomulikult näideldud ja kirjutatud stseeni - Brody ja Jessica lõpuvestlus. Seda kohta kolm korda üle vaadanud ja aina hullemaks läheb... nagu mingist muust sarjast. Kümnendaga jälle tagasi rööbastel ja viimane osa
eriti hea.
Seni on kõik liikunud üsna loogilist rada pidi ja enam-vähem nii kuidas alguses arvasin (samal ajal ülipõnev olles), aga finaalist ei oska küll midagi oodata... Tuleks juba kiiremini.
Happy Endings 1. hooaeg + 2x01-09
Sari, mis mulle eelmisel aastal oma esimeste osadega erilist muljet ei jätnud ja vaatama ei sundinud. Aga ühel pöffilaupäeval näitas Fox Life kaheksa jagu järjest - vaatasime soojenduseks ära

Nüüd ülejäänud osad ka otsa.
Mmm... huumor on olemas. Kas või viimase osa näitel: kohustuslik pedofiil-jõuluvana kild, Bloody Guys ja DJ
Alex Haley - kõik head naljad. Seega väärt kohti (ja ideid - n Halloween), mis muigama panevad või lausa kõva häälega naerma ajavad, on igas osas.
Aga ma ei tea... tegelased ei toimi. Nad on siiani kuidagi nö paberil - neile ei saa kaasa elada. Ja ma olen seda ka komöödiasarjades aina rohkem hindama hakanud. Kui sari mulle pidevalt meelde ei tuletaks, et Jane ja Alex õed on, unustaks ma selle lihtsalt ära. Või kes nad üldse kõik on, isiksustena? Nad toimivad ainult läbi oma naljade ja sellest on kahju.
Ma ei tea, kas keegi saab aru, mida ma öelda tahtsin...Aga jätkan vaatamist, sest naer on terviseks vms...
1. hooaeg -
7/10?
New Girl 1x06-09 - rääkides sellest, mida ma komöödiasarjade juures hindan, siis need on osavalt ja usutavalt välja mängitud konfliktid. Minu arust saab "New Girl" sellega väga kenasti hakkama: 6. osa Jess-Nick-Paul, 7. osa Nick-Schmidt & Jess-Winston, 9. osa Jess-Paul. Väga lahe sutsakas Justin Longilt, palju häid (kohati peidetud) nalju. Sari meeldib iga osaga aina rohkem.
See video, millele IlseV juba viitas, tuleb igaks juhuks uuesti ära märkida:
linkJuba peale üheksat osa saab öelda:
"Heh, so Schmidt!" ja see on hea näitaja.