Viimane ports
sügispiloote vaadatud. Kuna saak on kehv ja aega vähe, siis tuleb säästuversioon - lühidalt, ilma piltide ja sisututvustusteta

kaks ABC naljasarja:
Last Man Standing - selle hooaja "&%&¤! My Dad Says" - kaugest minevikust meie aega eksinud jura. Sellisel kraamil pole enam kohta (või vähemalt ei tohiks olla). Ma ei saa aru, kes seda pidevalt elustada püüab.
Man Up! - semuhuumor absurdikildudega, aga kõik naljad tunduvad kuidagi liiga tuttavad, lahendused ette teada...
Enlightened (HBO) (2,5 osa) - võimalik, et see sari on mõeldud intelligentsematele(?) inimestele. Mina ei leidnud siit enda jaoks midagi. Erandkorras sisututvustus: naine põleb läbi, käib närve rahustamas, tuleb tagasi ja hakkab uuesti läbi põlema.
Huumor puudub, nii hea kui halb (ometi liigitatakse ametlikult komöödia alla). Loogiliselt peaks sellistes toonides sari oma esimese hooaja lõpetama peategelase enesetapuga. Ma ei näe põhjust seda ootama jääda...
Vaatajanumbrid kukuvad nagu kivi.kaks muinasjutusarja:
Once Upon a Time (ABC) &
Grimm (NBC) (mõlemat 2 osa)Tahaks midagi öelda, aga ei oska... "Grimmi" nimitegelane on sigaigav. Kui mind sunnitaks ühte neist vaatama, siis valiks kindlasti selle ABC naisteka - kirjutajad on vähemalt natukenegi vaeva näinud. Also,
Robert Carlyle! (kes oli ühes stseenis täielik Kukumägi koopia)
Allen Gregory (FOX) - Kohutav, 0 nalja. Isegi "rõvehuumor" ei töötanud.
Beavis and Butt-Head (MTV) - pole kunagi mingi eriline fänn olnud (kuigi ammustel aegadel oli vist koos "Magnumi" ja "Tuvikestega" pühapäevaõhtuses programmis). Esimene osa meeldis väga, nii põhilugu kui diivanikraam. Üllatavalt nutikad märkused ja tabav kriitika. Beavis ja Butthead tundusid targemad kui varem.
"u know, it's not funny, but I.. but I get it" Järgmised kolm jagu ei hoidnud kahjuks taset, hetkel pole neist (kolmest) enam midagi meeles. Vaatan igaks juhuks paar osa veel, äkki tuleb midagi sama head kui "piloot".
Hell on Wheels (AMC) - sarja suurim väärtus on selle žanr. Vestern on televisioonis harv külaline. Piloot ei olnud midagi erilist, aga usun, et vähemalt ühe hooaja ratsutan kaasa - AMC-le tuleb võimalus anda. Sarja "suurt paha" mängiv
Colm Meaney pole mulle kunagi istunud. Võib-olla on see nii sellepärast, et talle kirjutatakse alati liiga suuri tegelasi. Lõpukõne oli lihtsalt piinlik kuulata...
Boss (Starz) - erinevalt Meanyst
Kelsey Grammer hätta ei jää ja saab korrumpeerunud Chicago linnapea rolliga kenasti hakkama... Piloodist positiivne mulje, lugu sujus ja kaamera liikus hästi. Alles teise osa ajal taipasin, et see sari pole mulle - see on Starzi draama.
I'm out!
Life's Too Short (BBC Two)Office + Extras. Warwick Davis mängib väidetavalt mingit versiooni iseendast, aga mul on tunne, et ta üritab pigem taasluua David Brenti tegelaskuju. Hetkel see idee veel 100% ei toimi, aga õnneks on sarjal ka muud pakkuda, näiteks see
stseen Liam Neesoniga on puhas kuld.
(edit:ok, nagu näha, kopeerisin Soprano mõtteid. Aga vähemalt panin töötava lingi!)---
Lisaks
Community 3x05-07 ja
Homeland 1x06-07 - "Weekendi" vaatasin eile peale jalkaõhtut, siis vähkresin poolteist tundi voodis ja üritasin uinuda, vaatasin sama osa
uuesti ja siis ootasin veel umbes tunnikese und... Nüüd on režiim sassis. Ma ei tea, äkki on selles osaliselt süüdi kõik need kohutavad sügissarjad, aga "Homeland" mõjub tõesti väga võimsalt. Krt, ärge hooaja lõppu ära rikkuge!