Eile jõudsin oma agara Dr. House vaatamisega sinna, kus jään närviliselt uut episoodi ootama. Alustasin vaatamist üldse sellest, kui juhtusin Lauriet nägema Briti komöödias Blackadder. Seal ta oli nii teistsugune, et ma ise ei märganudki, et too lollpea on Dr. House tegelaskuju

Õde astus tuppa ja küsis, et kas see on Laurie. Ma vastu "waat?". Ja nii oligi. Miskipärast ma varasemalt pole Dr. House otsa fännama jäänud, kui see telekas on tulnud. Ühes jutukas sai tema üle vaieldud. Seejärel otsustasin Haussi vaadata. Esimesed osad ei istunud oma puisuse tõttu. Hüppasin 4. hooaega ja sealt algasid mu unetud ööd koos herr Hausiga. Fantastiline sari! Ja ma ei mõtle seda, et lõpuks hakkas juhtumite osa igavaks kiskuma, vaid näitlejate tegelaskujude arendamisega saadi hakkama ülihästi. Iga hooaeg suutis üllatada mingi suurema pöördega. Kõik sarjad koosnevad mingitest tegelastevahelistest suhetest. Seal oli seda loomulikult ka, kuid võrreldes teiste sarjadega oli Dr. House huvitav. Lisaks näitlejate tulek-minek ja vahetumine.
Hinne 10/10!!!New Girl s01e02-e03 - Jah, läkski nii, nagu karta võis. Teema lihtsalt ei tööta. Igav ja kuiv on. Kui Jess paljana ringi laseks, siis ehk veel pakuks pinget. Aah f"¤@?!!!
South Park "Assburgers" & "Last of the Meheecans" - 15. hooaja jätk. Perseburxid polnud just väga geniaalne või vaimustav. Samas klassikaliselt totter. Cartman sai jälle oma vaimukust näidata. Sarnaselt Touretti-osale

Tolles 11. hooaja osas ta avastas sellse haiguse, mis võimaldas tal ropendada ja sõimata, ning seejuures karistusest pääseda. "Yeah! Piss out your ass, onto Kyle's moms fat f*cking Jew face! Cough, cough, oh my. That was a bad one." Sweet

Assburgers oli analoogsel põhimõttel. Aspergeri sündroom on mikide keeles Aspergers, mis hääldub reaalselt nagu
assburger.

"Looks like burgers... in my ass?"
Asperger on autismi üks vorme ja selle haigete üle nalja visata on inetu. Kuid... see on South Park. Neil on teatudlaadi puutumatus. Von Trier sai vastu päid ja jalgu ja tehti maatasa, kui julges hiljuti Hitleri ja juuditeemalise lause öelda. Saksa politsai veel kutsus jutulegi. Stone ja Parker on aga pool minu elu juutide ja kõige muu püha üle irvitanud. Neegrid, peded, crackibeebid, näljahädalised ja õrgardid. See on murdosa teemadest, mida nad on pilanud

"Last of the Meheecans" oli parem kui hooaja jätkuosa. Poisid mängisid Cartmani aias ja aiataga Mehhiko piiri. Cartman oli piirivalvurite juht ja Kyle koos Buttersi ja Staniga olid mehiklased, kes tahtsid piiri ületada. Mingil hetkel tuli teemasse jälle twist ja kõik muutus totraks. Mõnus
5 osa veel ja siis tuleb jälle kevadet oodata. Enne lume taandumist neid ei näe.