SÜGISPILOODID 2011 (part 2)Täna on teemaks 60ndad + CW ja muu imelik kraam. Tegelikult tahtsin need CW sarjad vaikselt vaiba alla lükata, aga pühapäev jäi ootamatult tühjaks. Pakkusin kaaslasele vaatamiseks "vägivaldset blokki" või naistekaid. Ebaõnnestunud sõnastus ja valik on ilmne. See-eest saan jagada naissoost amatöörvaataja (lakoonilisi) hinnanguid.
Revenge (ABC)Moodne Monte-Cristo lugu - noor naine punub keeruka plaani ja asub oma isa eest kätte maksma. Noort naist mängib
Emily VanCamp (seebifännid teavad teda sarjadest "Everwood" ja "Brothers & Sisters"), tema peavaenlast "kurja nõida"
Madeleine Stowe, kes mängis 1990. aastal koos Kevin Costneriga filmis
"Revenge". See on üks neist universumi imedest.
MEGASEEP! Ja kui ma ütlen seep, siis ma ei mõtle sellist nunnut peaaegu reaalset "Ameerika väikelinna" peredraamat (nt see sama "Everwood"), vaid mingit Ladina-Ameerika odavat jura. Rohkem ei oskagi midagi öelda. Taustaks mängis ka teine osa, aga ei suuda midagi meenutada.
- E. arvamus: koera ja paadiga kutt oli hottpilt hmm... ok
Ringer (CW)Sarah Michelle Gellar mängib kaksikõdesid. Rasket elu elav Bridget põgeneb maffia ja FBI eest oma eduka õe Siobhani manu. "Hea õde" saab surma (spoiler?) ja Bridget otsustab tema ilusa elu üle võtta - abikaasa, sõbrad, kogu kupatuse. Aga kõik ei ole alati nii lihtne (wtf), kui alguses paistab.
Kui kahe õe omavaheliste stseenide jube dialoog, näitlemine ja eriefektid välja arvata, polnudki kõige hullem. Vähemalt eelmisest mitu kraadi parem - tähelepanu püsis teise osa lõpuni, kohati oli isegi põnev. Mulle on lapsepõlvest peale need "kehavahetuse" lood meeldinud; või lood, kus tegelane sattub mingisse uude ühiskonda, kohta, aega. Nii et see teemaliin oli samuti pluss. Mingit soovi edasi vaadata siiski pole. Võimalik, et loen tulevaste osade sisukokkuvõtteid - lihtsalt huvitab, kui sassi kogu asi keeratakse.
Also, peeglid! Peeglid igal pool! See on sümbolism, te ignorantsed mühakad!
varia: Sarjas mängib ka Jaime Murray. Samal sekundil kui ta ekraanile ilmus, ütlesin mingil põhjusel kõva häälega: "Pardon my tits". Refleks vms. - E. arvamus: oksendamise koht oli armas
The Secret Circle (CW)Neiu kaotab oma ema ja tuleb tagasi ema sünnilinna oma tädi (vanaema?) juurde elama. Seal ootab teda kamp vähem ja rohkem ulakaid noori nõidasid, lisaks tuleb välja, et ka neiu ise on nõid. Juhtub asju!
2 osa - igav, nõrk dialoog. Ärritav kogus noori rumalaid tegelasi. Olen näinud umbes poolteist osa samal kanalil pakutavat sõsarsarja
"The Vampire Diaries", mille tegevus kulges kiirrongi tempoga, inimesed olid ilusamad ja tegelased keskmiselt umbes 50% vähem ärritavad (sest pooled neist on mitusada aastat vanad). Mis on TSC mõte?
- E. vastab: kui ma oleks 14-aastane, oleks see mu lemmiksari
Hart of Dixie (CW)Dr. Zoe Hart (Rachel Bilson) on noor New Yorgi kirurg, keda tabab järjest mitu halba üllatust. Poiss-sõber jätab maha, karjäär jääb toppama. Ta langetab radikaalse otsuse, kolib aastaks Alabama väikelinna
(kõik kolivad kuhugi!) ja asub tööle kohalikus perearstikeskuses. Tuleb välja, et vanamees, kes teda varem aastaid sinna tööle kutsunud,
samuti tuleb välja,
Sama vana rada käiv sari. Suurlinna plika kuskil kolkas: elekter kaob ära, teed on mudased; kohtumised kurja konkurendiga, kenade meeste ja nipsakate naistega; ALLIGAATORID!
Omas žanris normaalne asi... vist. Minu silmis siiski üks suur puudus: peaosatäitja Rachel Bilson. Ta ei räägi, istu ega astu nagu kirurg. Ei ole selles rollis vähemalgi määral usutav.
Üks lahe muusikaline valik jäi kõrva. Muidu mängiti segamini kantrit-poppi-rocki, aga kui peole saabus linnakese mustanahaline linnapea (Cress Williams), läks käima lugu
T-Pain feat. Chris Brown - Best Love Song Stiilne

Mitte minule.
- E. arvamus: mul on praegu sellist lolli sarja vaja, hakkan vist vaatama.
A Gifted Man (CBS)Dr. Michael Holt (Patrick Wilson) on keskealine New Yorgi kirurg, kes hakkab ühel heal päeval oma surnud eksabikaasa vaimu nägema. Kusjuures viimati kohtusid nad 10 aastat tagasi.
What gives? Surnud eksnaise vaim hakkab karjäärile orienteeritud doktori külma südant sulatama.
Piloot jättis suhteliselt hea mulje, aga kahjuks või õnneks vaatasime ära ka teise osa. Sai selgeks, et esimest osa toitis vaid sarja intrigeeriv algidee. Kõik muu on igav või lausa halb. Algul naljakana mõjunud Wilsoni "mõtlemisnägu" muutus teises osas tõeliselt häirivaks
(oleks pidanud pilti tegema) edit:internetis on koguni video. Ports nimekaid näitlejaid: Margo Martindale, Julie Benz, Pablo Schreiber. Sarja autor Susannah Grant (Erin Brockovich, The Soloist jt). Tulemus nõrk. Kahju.
- E. arvamus: uskumatu, kui palju võib ühe sarja üks osa teisest halvem olla
The Playboy Club (NBC)Aasta 1963, Chicago. Värske jänku Maureen (
Amber Heard) alustab tööd eksklusiivses Playboy klubis. Esimene töönädal muutub põnevaks, kui Maureen tapab teda rünnanud maffiabossi
(see pole spoiler, vaid avapauk). Appi tõttab tippadvokaat
Nick Dalton. Nick Dalton on mõjukas mees, kes omab sidemeid maffiaga ja plaanib järgmised valimised kinni panna. Nick Dalton on Playboy klubi VIP-liige ja vanima jänku
ehk emajänese kavaler. Nick Dalton. Nick Dalton... Kui keegi arvas, et ma sain insuldi, siis ärge muretsege. Kasutan lihtsalt seda sama vana psühholoogilist nippi, mida sarja autorid - piisavalt ühte täisnime korrates jääb see tegelane/inimene teistele (positiivselt) meelde. Kahe osa peale vähemalt paarkümmend "Nick Daltonit" - mingil hetkel kujunes sellest mäng, kus proovisime tegelaste dialoogi (eba)sobival hetkel "Nick Daltonit" vahele torgata. Raske öelda, milliseid tulemusi see reaalselt annab - osatäitja
Eddie Cibrian pole päris
Jon Hamm ja
Nick Dalton ei kõla sama lahedalt kui
Don Draper.
Lisaks jänkudele ja maffiale pühendatakse sarjas eetriaega homoseksuaalide ja neegrite raskele olukorrale, aga need elemendid mõjusid vähemalt esimestes osades kuidagi väga võltsilt, kohustuslike loosungitena.
Seriaaliga on vaeva nähtud, aga minu puhul tööle ei hakanud. Vähe tõeliselt meeldejäävaid elemente. Muusika meeldiv erand. Samuti peajänku Carol-Lynne osatäitja - Broadway muusikalistaar
Laura Benanti - kahjuks osati tema tegelane teise osa lõpus ära rikkuda. Tugev ja enesekindel naine muudeti hetkega mingiks kibestunud kooliplikaks.
- E. arvamus: ei olnudki nii solvav kui ootasin
Pan Am (ABC)Aasta 1963, jälle. 4 noort stjuardessi ja 2 (ebaloogiliselt noort) pilooti lendavad maailmas ringi...
Ühe osa põhjal ei saa veel aru, mis suuna sari täpselt võtab st mis lugusid plaanitakse rääkida... aga piloot oli ILUS. Ilusad inimesed, kostüümid, võtteplatsid, pilt ja muusika. Tegelaste omavaheline suhtlemine tundus loomulik. Meenutused-mälulõigud, mis mulle reeglina närvidele käivad ja loo sujuva kulgemise tihti ära rikuvad, ei löönud seekord rütmi sassi. Hea töö. Vaatan minimaalselt paar osa veel. Selle pundi võitja.
- E. arvamus: kõik on ilus ja värviline, aga sari ise igav -

Nüüd saab lõpuks "päris sarjade" kallale asuda. Aga hetkel juhib endiselt MTV!