Terra Nova pilootMõtlesin, et kuidas kurat nad piloodile läinud 20 miljonit ära kulutasid. Nähtavasti keeras cast viimased paar nädalat sajaseid jointideks ja sõid oma friikaid kalamarjaga. Stuudiodzunglid,
greenscreen ja eelmise aasta ühe jubedama telesünnitise "Nikita" stsenaristid ei saa ju nii palju maksta.
Mkay, persse see CGI, tehku minupärast või vineerseinte taustal, aga ma tõesti murdun kuulates seda rumalat dialoogi, karjuvalt ebaloogilist käitumist ning kaugele-kaugele ettenähtavat sündmusteahelat.
"Isa, sa ei ütle mulle mida ma teha võin! Ma olen suur poiss ja käin kellega tahan!"
Halva teleseebi stampkäigud at motion vaid loetud tunnid peale vanglapõgenemist, ajasrändamist, napilt ellu jäämist, esimest korda värske õhu hingamist ning esimest korda selge taeva ja dinosauruste nägemist. Telemundo exelente high five BFF.Vaatan edasi tho. On väga võimalik, et need rumalused tuleb kirjutada piloodi kõrgendatud ootuste or wadeva arvele ja edasi jätkub asi viisakalt huvitavas vormis.