Ma olen meelitatud

Aga päevad on ootamatult tihedad. Tahaks kõiki piloote (ükskõik kui rumalad nad ka poleks) rahus vaadata - hetkel sellist aega pole.
Vaatasin lõunapauside ajal vanade komöödiate uusi osi, niisama ajaviiteks... ja kontrolliks.
Two and a Half Men 9x01
(kunagi vaadanud esimest hooaega + umbes 7 osa Kanal 2-st) - sari on täpselt samas seisus, mis ta oli 8 aastat tagasi. Dharma ja Greg lõid hetkeks silmad särama, aga see oli odav võte - häbitu nostalgialaks. Vaatajate hulk väärib äramärkimist: 28,7 miljonit. Lõpu
"To Be Continued..." no kamoon
How I Met Your Mother 7x01-02
(eelmine hooaeg vaatamata) - NULL. See sari oleks võinud minna ajalukku kui üks naljakamaid/tempokamaid
sitkomme, aga kahjuks ei osatud õigel ajal otsi kokku tõmmata.
Modern Family 3x01-02
(jätsin eelmise hooaja keskel katki) - Luke on endiselt selle Emmykoletise MVP + mõned head hetked Phililt ja Mannylt. Aga see on ka kõik. Laisk, laisk huumor. Ulatan mikrofoni White Abedile:
Raising Hope 2x01
(nägin esimest 6-7 episoodi; ei jäänud millegagi silma, seega loobusin) - kuigi juba poole osa pealt oli selge, mis suunas lugu liigub, nautisin väga. Isegi nii palju, et vaatasin kohe teist korda üle. Tihe 20 minutit! Lihtsad, aga samas piisavalt julged killud. Kõigilt tegelastelt lademetes häid tsitaate, Dillahunt lammutas(
And let him drink alone!? Like some alcoholic!). Kerge piirekompav 9-11 nali, väikesed vihjed teistele sarjadele, muusika. Ilus lugu.
Tasakaalu mõttes ka natuke konstruktiivset kriitikat: selle armsa tüdruku soeng. Miks?
Tundub, et tuleb uuesti jälgima hakata. Kas püsivaatajad tajusid eelmise hooaja teises pooles mingit muutust kvaliteedis või oli ta selline algusest peale ja ma lihtsalt vaatasin "valesti"?
Piloodid ootavad. Natuke pelgan... eelluure* näitab, et pole just kõige tugevam aasta. Oleks pisut nõme mitu posti järjest
bitchida.
---
* jube imelik sõna