Viimane seriaal, mida vaatasite (mis puudub FV andmebaasist)

Siin räägime seriaalidest, tv-showdest jms.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Ronet » 18. Juuni 2011, 11:41

The Avengers: Earth's Mightiest Heroes Season 1 - 7/10
Love Bites 1x02 "How To..."
Love Bites 1x03 "Keep On Truckin'"
White Collar 3x02 "Where There's a Will"
Young Justice 1x10 "Targets" - Greg Weisman'i animasarjad pole siiani veel alt vedanud.

Forza kirjutas:Küsimus ka. Kas keegi teab, ise ei julgenud IMDb boardidelt piiluda, ei taha spoilida midagi, et kas sari kujutab 90-ndaid vms? Sest pole kuulnud ühtegi popkultuuri vihjet, ühtegi läptoppi või iPodi pole näinud...
Kui oleks, oleks eriti äss värk.

Haha, ei. Tegu ikka tänapäevaga.
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas CM-Girl » 18. Juuni 2011, 12:52

Lie To Me 1x01-08
Marchlands 1x03
Silk 1x02
Teen Wolf 1x01
Spartacus:Blood and Sand 1x01
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 18. Juuni 2011, 16:11

Level kirjutas:
Forza kirjutas:Küsimus ka. Kas keegi teab, ise ei julgenud IMDb boardidelt piiluda, ei taha spoilida midagi, et kas sari kujutab 90-ndaid vms? Sest pole kuulnud ühtegi popkultuuri vihjet, ühtegi läptoppi või iPodi pole näinud...
Kui oleks, oleks eriti äss värk.

Haha, ei. Tegu ikka tänapäevaga.

Aga oleks ju loogiline, arvestades mu argumente. Sellegipoolest, see on üks mu lemmikaspekte seal sarjas, olgugi, et ta on siis tänapäeval.
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas snufffy » 18. Juuni 2011, 19:02

Desperate Housewives s6e8-12
Two and a half men s4e10-12
Monk s7e5-8
Modern Family s1e6-9
Kasutaja avatar
snufffy
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 18. Juuni 2011, 21:52

The Soup - 17.06.2011
We meet a gentlemen who.. how can I put this delicately.. fucks cars.

What do you think they feed Khloe you guys?
Spoiler :
Pilt

Peep Show - 1x01
Terriers 1x02 - Dog and Pony
Terriers 1x03 - Change Partners
Terriers 1x04 - Fustercluck
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Forzelius » 19. Juuni 2011, 09:46

Oo, enjoy Terriers. Ma mäletan, et ma hakkasin üldse seda vaatama sellepärast, et sattusin lugema 0ll'i piloodipostitust ja sealt jäi silma. Pärast tuli välja, et päris mitmed filmiveeblased vaatasid seda ja siis kõik kiunusid, et see canceli sai. Kõlab nagu oleks mitu aastat tagasi juhtunud :D, aga lihtsalt, veidi teemast väljas Terriers juba ja tuli meelde, kui hea see oli/on.

Ise lõpetasin just It's Always Sunny In Philadelphia Season 2

9,5/10

Now that's what I'm talking about. Fucking kõva seriaal. Mac ja Charlie on lemmarid oma überidiootsustega, kuid nalja saab absoluutselt kõigiga ning ebaõiglane oleks kedagi huumori edasiandmise nimetamise osas välja jätta. Mul on tunne, et see seriaal saab veel väga sümpaatseks.
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas lendav » 19. Juuni 2011, 11:09

Forza kirjutas:Now that's what I'm talking about. Fucking kõva seriaal. Mac ja Charlie on lemmarid oma überidiootsustega, kuid nalja saab absoluutselt kõigiga ning ebaõiglane oleks kedagi huumori edasiandmise nimetamise osas välja jätta. Mul on tunne, et see seriaal saab veel väga sümpaatseks.

werd, brah.
esimesed kolm hooaega on kõige kõvema kaliibri laugh-out-loud materjal. Viimased paar hooaega on natuke nõrgemad, sest nagu selliste sarjade puhul tavaline, siis idiootsused tehakse liialt idiootseks ja sisuliinid muutuvad ka pingutatuks. Esimestel hooaegadel suutsin ma Maci ja Charliega küll samastuda, see idiootsuste tase oli täpselt selline, et yeah, i could see it happening.

Ise ma vahepeal IQ-d juurde pole kühveldanud endale, nii et ju siis tegelased said dumbed down. Sama mure oli ka Parks&Rec Andy-ga, kes just esimesel hooajal oli JUST RIGHT. Michael Scott kolmanda hooajani samuti.

The Killing S01E12 - jep, tagasi rajal. Mul on natuke kahju, et stoner võmmi püüti eelmise osaga südamelähedasemaks teha tema peresidemeid ja isiklikku minevikku dramatiseerides. Mu meelest selline üleolev asshole attitude on täiesti okei ka ilma mingi seletuseta.
Huvitav on see, et selliseid taasilmuvaid motiive vanadest osadest uutesse eriti edasi ei kandu. Kõik võtmesõnad, mis antud osas olulised, ilmuvadki antud episoodis. Tihtilugu istutatud mingi tegelase suhu mingis kõrvalliini situatsioonis, mis tundub esmapilgul out-of-place. Segab nagu sarja sujuvat flow-d pisut, minu arust.
Aga vaataja mälu ja tähelepanuvõimet ei julgeta vist üle hinnata, sestap ka - Previously in The Killing - sissejuhatus iga osa alguses, mis söödab lusikaga IGA vähegi olulise sündmuse tulevas asjade liinis vaatajale ette.

The Shield Season 2 - esimene flashback episood oli juba S02E09 :P kus peeti vajalikuks killitud tegelasi vaatajale meelde tuletada.
Sama mure nagu The Killingus. Ma suutsin selle kahe hooaja jooksul vihjetest välja lugeda tegelaste potentsiaalse mineviku, seda polnud vaja täht-tähelt ette veerida.

Lemmiktegelasteks tõusnud üllatuslikult Aceveda ja Dutch, kelle karakteriarendusse investeeritakse rohkem aega ja motiivid on ka selgemad.

Spoiler :
Dutch: You're the best cop I've ever worked with.
Claudette: Well, thank you.
Dutch: Nobody else ever came close to keeping up with me. Hold that thought.
Claudette: Do I have to?

Natuke jääb puudu Mackey intensiivsusest. Kutt pole lihtsalt piisavalt INTENSE mu meelest enam. Kujutaks ausalt öeldes Hanki Breaking Bad-ist tema osa paremini mängima. Ta on nagu sisukam ja tundub, et plahvatades oleks märksa ettearvamatum. Wildcard, bitches!

Kolmanda hooaja esimestes osades tegid muidu kõrvalosalistena rolli Stan Larsen vanainimeste kaisutajana ning Krazee-Eyes Killah USA rahapaja mehena. Kusjuures tundub, et olles veetnud nii palju aega The Wire'i, Ozi ja The Shieldi seltsis, kus mustad mehed teevad palju pättusi, on mu silm hakanud tabama väikseid nüansse ka nende välimuses. Kõik jämedad mustad "Aw, hell no!" mutid haiglate valvelaudades polegi tegelikult üks ja seesama inimene.

Samuti leiti vajadus Mackey'le uus sõberprost tekitada, kes on oma vastikuses uus tase. Nii et kokku on olnud The Shieldis kolm prostivaba osa seni. Come on!

Game of Thrones S01E09 - Tyrion ja Bronn teevad tasemel huumorit. Sari on hea samal põhjusel miks The Wire näiteks. Pole kindlat peategelast, keegi pole kaitstud. Miski pole must-valge, hoia pöialt, kellele tahad.
Muidu fantaasiasarja kohta jääb kogu selles sarjas fantaasiast ikka väga puudu, olgem ausad.
Tundub, et vaatajatele kõige intrigeerivam küsimus on see, kes on ikkagi kõige kõvem mõõgavõitleja.
lendav
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 19. Juuni 2011, 21:14

lendav kirjutas:Natuke jääb puudu Mackey intensiivsusest. Kutt pole lihtsalt piisavalt INTENSE mu meelest enam. Kujutaks ausalt öeldes Hanki Breaking Bad-ist tema osa paremini mängima. Ta on nagu sisukam ja tundub, et plahvatades oleks märksa ettearvamatum.

Mackey ja Chiklis on imo PERFECT. Kõikide hooaegade peale pean parimaks tegelaseks Gogginsi Shane Vendrell'i.
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas LiveForThis » 19. Juuni 2011, 23:53

Community
1. hooaeg lõpetatud ja asusin ka kohe ka teise hooaja kallale.
Tundub, et huumorinälja kustutamiseks pean ikka siinsed paljukiidetud komöödiad ära proovima.

Mida enam episoode möödus, seda rohkem hakkas meeldima.
Cougar Town`i kõrval uus lemmik kohe kindlasti.

Abed ja Troy=kuld, mis kuld.

Maffiaepisood Abedi narratsiooniga ja paintballi Modern Warfare (Y) (Y) (Y)

Sellist huumorit hing ja vaim vajabki. See pole lihtsalt nali nalja pärast, vaid nagu ikka elust enesest, aga ainult suuremalt, laiemalt ja fantastilisemalt. Vaatad ja vaatad ja endalegi märkamatult on pilk ekraanile naelutatud ja nägu kõveraks väändunud.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas 0ll » 19. Juuni 2011, 23:55

lendav kirjutas:Game of Thrones S01E09 - Tyrion ja Bronn teevad tasemel huumorit.

Spin-off tulekul! One and a Half Man

Men of a Certain Age 2x07-09 - üks lemmikuid uute tugevate osadega tagasi. Kõik kolm peaosalist (Romano, Bakula, Braugher) on väga head.
Vaatajanumbrid on kahjuks lahjad, peab ennast sarja katkestamiseks vaimselt ette valmistama...
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Kasutaja avatar
0ll
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Forzelius » 20. Juuni 2011, 03:42

It's Always Sunny in Philadelphia S03E01-06

I don't know what to say, except it's absolutely fucking awesome!
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Soprano » 20. Juuni 2011, 12:16

Game of Thrones 1x10 "Fire and Blood"
1. hooaeg = 8,5/10

0ll kirjutas:Spin-off tulekul! One and a Half Man

:))
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Spellbound » 20. Juuni 2011, 12:29

Game of Thrones 1x9 :( :(
Spoiler :
No Bean, nooooooooooooooooo

The Killing 1x12 - nice, ootamatu pööre, loodan ainult, et pööre ei jää nii lihtlabaseks ja saab palju huvitavama selgituse osaliseks.

Community SO1 - finito
Community 2x03

Uus lemmik. Annie on lahe.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas 0ll » 21. Juuni 2011, 00:08

Game of Thrones 1x10
Esialgne vaimustus on pisut jahtunud, aga endiselt väga mõnus vaatamine. Paljudes eri kohtades korraga tegutsemine ja kõigi teemaliinide sidumine on keerukas - see ongi suurimaks probleemiks. Pluss mõned mittevajalikud või ülemängitud stseenid. Viimases osas mitu head näidet:
Spoiler :
mage Varyse-Littlefingeri stseen (samas kui nende esimene sparring oli väga kena ja tegelaste tutvustamiseks vajalik), samuti vana nõustaja stseen, mis tundus nende suurte sündmuste keskel täiesti ebasobiv. Oleks võinud teise hooaja "sisseelamisepisoodi" lükata.
Pilt

Suurimaks plussiks tugevad näitlejad - väga palju häid leide. Charles Dance on isiklik lemmik.
Väga hea meel, et see "mõõgad ja nooled" meelelahutuse auk on täidetud. Viimastel aastatel ei ole roomlaste-viikingite-rüütlite saak just kõige parem, seda nii filmide kui sarjade arvestuses.
Nagu ma aru saan pühendatakse suur osa teisest köitest võimsatele lahingutele - sarja tegijatele tõeline väljakutse. Üheksandas osas nähtud nipid enam ei tööta. Samuti võivad probleemseks osutuda aina kosuvad kutsud ja hmmid, terve ports uusi tegelasi jne. Kvaliteedi hoidmiseks tuleb eelarvet kasvatada...

1. hooaeg 8+/10
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Kasutaja avatar
0ll
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Forzelius » 21. Juuni 2011, 03:56

It's Always Sunny In Philadelphia S3

Awesome. Just pure awesome.
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine