Forza kirjutas:Now that's what I'm talking about. Fucking kõva seriaal. Mac ja Charlie on lemmarid oma überidiootsustega, kuid nalja saab absoluutselt kõigiga ning ebaõiglane oleks kedagi huumori edasiandmise nimetamise osas välja jätta. Mul on tunne, et see seriaal saab veel väga sümpaatseks.
werd, brah.
esimesed kolm hooaega on kõige kõvema kaliibri laugh-out-loud materjal. Viimased paar hooaega on natuke nõrgemad, sest nagu selliste sarjade puhul tavaline, siis idiootsused tehakse liialt idiootseks ja sisuliinid muutuvad ka pingutatuks. Esimestel hooaegadel suutsin ma Maci ja Charliega küll samastuda, see idiootsuste tase oli täpselt selline, et yeah, i could see it happening.
Ise ma vahepeal IQ-d juurde pole kühveldanud endale, nii et ju siis tegelased said dumbed down. Sama mure oli ka Parks&Rec Andy-ga, kes just esimesel hooajal oli JUST RIGHT. Michael Scott kolmanda hooajani samuti.
The Killing S01E12 - jep, tagasi rajal. Mul on natuke kahju, et stoner võmmi püüti eelmise osaga südamelähedasemaks teha tema peresidemeid ja isiklikku minevikku dramatiseerides. Mu meelest selline üleolev asshole attitude on täiesti okei ka ilma mingi seletuseta.
Huvitav on see, et selliseid taasilmuvaid motiive vanadest osadest uutesse eriti edasi ei kandu. Kõik võtmesõnad, mis antud osas olulised, ilmuvadki antud episoodis. Tihtilugu istutatud mingi tegelase suhu mingis kõrvalliini situatsioonis, mis tundub esmapilgul out-of-place. Segab nagu sarja sujuvat flow-d pisut, minu arust.
Aga vaataja mälu ja tähelepanuvõimet ei julgeta vist üle hinnata, sestap ka - Previously in The Killing - sissejuhatus iga osa alguses, mis söödab lusikaga IGA vähegi olulise sündmuse tulevas asjade liinis vaatajale ette.
The Shield Season 2 - esimene flashback episood oli juba S02E09

kus peeti vajalikuks killitud tegelasi vaatajale meelde tuletada.
Sama mure nagu The Killingus. Ma suutsin selle kahe hooaja jooksul vihjetest välja lugeda tegelaste potentsiaalse mineviku, seda polnud vaja täht-tähelt ette veerida.
Lemmiktegelasteks tõusnud üllatuslikult Aceveda ja Dutch, kelle karakteriarendusse investeeritakse rohkem aega ja motiivid on ka selgemad.
Natuke jääb puudu Mackey intensiivsusest. Kutt pole lihtsalt piisavalt INTENSE mu meelest enam. Kujutaks ausalt öeldes Hanki Breaking Bad-ist tema osa paremini mängima. Ta on nagu sisukam ja tundub, et plahvatades oleks märksa ettearvamatum.
Wildcard, bitches!Kolmanda hooaja esimestes osades tegid muidu kõrvalosalistena rolli Stan Larsen vanainimeste kaisutajana ning
Krazee-Eyes Killah USA rahapaja mehena. Kusjuures tundub, et olles veetnud nii palju aega The Wire'i, Ozi ja The Shieldi seltsis, kus mustad mehed teevad palju pättusi, on mu silm hakanud tabama väikseid nüansse ka nende välimuses. Kõik jämedad mustad "Aw, hell no!" mutid haiglate valvelaudades polegi tegelikult üks ja seesama inimene.
Samuti leiti vajadus Mackey'le uus sõberprost tekitada, kes on oma vastikuses uus tase. Nii et kokku on olnud The Shieldis kolm prostivaba osa seni.
Come on!Game of Thrones S01E09 - Tyrion ja Bronn teevad tasemel huumorit. Sari on hea samal põhjusel miks The Wire näiteks. Pole kindlat peategelast, keegi pole kaitstud. Miski pole must-valge, hoia pöialt, kellele tahad.
Muidu fantaasiasarja kohta jääb kogu selles sarjas fantaasiast ikka väga puudu, olgem ausad.
Tundub, et vaatajatele kõige intrigeerivam küsimus on see, kes on ikkagi kõige kõvem mõõgavõitleja.