Suvise ikalduse tõttu pidi ette võtma žanri, mida muidu vabatahtlikult ei vaataks. Politseidraamade tegelased on enamasti nii imalalt must-valged, et paha hakkab.
Krimisarjasid on ka nii palju tehtud, et tundub nagu iga teine tööinimene kannaks politseimärki

aga kahe nädala eest libistasin korraga listi:
Justified
Southland
The Killing
The Shield
Huvitaval kombel sooritati koguni neljast sarjast kolme avaepisoodis KOHE kõige hullemad inimsusevastased kuriteod:
3) valge tüdruku röövimine
2) valge tüdruku tapmine
1) valge tüdruku vägistamine
oh the humanity!
Kõige lihtsamalt saab sarjade headusest aru sellest, kus maal ma nendega hetkel olen:
Justified S01E02 vaadatud
Southland S01E03 vaadatud
The Killing S01E04 vaadatud
The Shield S02E06 vaadatud

ja umbes nii nad järjestuvad ka.
The Shield is DA BOMB.
Mackey ja Aceveda on nagu Kaval-Ants ja Vanapagan. Shane jälle võiks olla Trailer Parks Boys põhitegelane. See 45-aastane geelipeaga kutt on ka omaette tase - act your age plz. Esimesi episoode ei hakka võrdluseks üle vaatama, aga vuntsidega kolmas strike teami minioni näitleja on küll vahepeal märkamatult ära vahetatud.
Duck Soupi klassist huumorit saab alati kui strike team kuskile jookseb. Lihtsalt lambist. Lendavad tempoga kaamera vaatevälja ohkides ja puhkides sisse ja teevad punaste nägudega imestunud, vihaseid või kurbi grimasse. Gets me every time.
The Killing on päääääris hea. Samuti on tegemist maailma madalaimate häältega castiga. Naised räägivad nagu mehed ja mehed räägivad nagu lunarahanõudjad läbi voice masking filtri. Stoner-cop on segu Breaking Badi Jesse'st ja DJ Quallsist, väga tore poiss. Lou Ashby ja naisvõmmi suhe on ka hästi välja kukkunud.
Southland. Selline hectic kaameratöö mulle istub ja samuti see tänavatöö. Mitte vaadata, kuidas superhuman detektiivid kontoris mingeid niite kokku viivad. Paraku rookie-võmm, kes keskmes tundub olevat, muutus pärast avaepisoodi kuidagi liiga mr perfect-iks. Ja kuna ma Shane'i lollustega olen harjunud, siis mingid üdini head ja õiglased inimesed mind hetkel ei tõmba. Mida korrumpeerunum, seda parem.
Justified Speaking of which. Avaepisoodis nägin just ei kedagi muud kui oma homeboy-d Shane'i
Aga see piinlik deep dialoog ja peategelase wannabe dondraperlikkus. Screw this. Worst of the bunch.
Lõpulugu Miike Snow -
Sans Soleil, kuigi hetke lemmik, ei suutnud ka mind kahest episoodist kaugemale tõmmata.
Kui ma tahan trailer trashi idiootsusi vaadata, siis ma vaatan Trailer Park Boysi. Kui ma tahan Walker - Texase korravalvurit vaadata... well pull the plug on me then.
Ahaa, Southlandi avaepisoodi lõpetas maailma parima bändi
Fake Empire, mis pani ta algselt kõigist teistest kõrgemale. Ehk siis tegelikult üsna vanade sarjade puhul kuidagi väga palju asju klikkis mu jaoks. Aga nagu öeldud, perfektsus pole selle suve teema. The Shield tundub aga olevat.