South Park 15x03 "Royal Pudding" Modern Family 2x22 "Good Cop Bad Dog" Cougar Town 2x19 "Damaged by Love" IT-planeet 1x08 "Osa 8: Kiri Nigeeriast" IT-planeet 1x09 "Osa 9: Viirus" Psychoville 2x02 "Episode 2" The Office 7x24 "Dwight K. Schrute, Acting Manager" Parks and Recreation 3x13 "The Fight"
Spoiler :
Parks and Recreation 3x14 "Road Trip"
Spoiler :
Community 2x24 "For a Few Paintballs More" 2. hooaeg - 9/10
Soprano 9/10 üle üsna imestunud, sest kui lõpp välja arvata, oli hooaeg kehvem kui esimene. Eriti keskel, kui päris mitut episoodi üsna kesiseks jäid. Lõpp see-eest siiski hea.
Lisaks teisel katsel vaatasin The Inbetweenersi kaks esimest hooaega ära. Ei pidanud seekord pettuma.
First off, pop-pop! Mõtlesin, et olin nädalavahetuse kraami juba kirja pannud...
Community 2x24 - esimesel vaatamisel jäi palju asju kahe silma vahele, näiteks plakat Dan Harmoniga
Spoiler :
lipu heiskamine
Spoiler :
ja Vicky Leeroy Jenkins CT tegelasi õnneks märkasin, Cougari Town 2x19 oli muide nõrk
Communityl 9/10 hooaeg tõepoolest ja minu arust kindlasti parem kui esimene. Austatud Emmy jobudele saadeti vaatamiseks need 6 episoodi: Cooperative Calligraphy (the bottle episode) Conspiracy Theories and Interior Design (Professor Professorson/blanket fort) Advanced Dungeons and Dragons Intermediate Documentary Filmmaking Critical Film Studies (Pulp Fiction/My Dinner With Andre) !!! Paradigms of Human Memory (fake clip show) mis võtavad sarja olemuse ja tegelased väga kenasti kokku ning on juhuslikult ka minu selle hooaja lemmikud (+ värsked paintballi osad)
The Office 7x24 - super. Selline "teise hooaja Kontori" stiilis osa. Michaeli puudumine ei tulnud isegi meelde...
Parks and Recreation 3x13-14 Crushing it on ingliskeelne väljend, mis selle sarja viimaseid hooaegu iseloomustab. Ma ei tea, kas mul on midagi viga, aga minu arust oli pohmellis suusapükstes Ann eriti seksikas...
Spoiler :
Leslie-Beni liin teeb pisut murelikuks. On kerge oht, et rikutakse leitud tasakaal. Aga seni on kõik fantastiline.
Kaks rändom BFF gifi:
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Family Guy 9x17 "Foreign Affairs" - 4/10 hooaeg, aga õnneks on... American Dad! 6x18 "Flirting with Disaster" - The Office (US) opening ja sama mockumentary kaameratega and whatnot Bob's Burgers 1x12 "Lobster Fest" - Endiselt mõnus Running Wilde 1x12 "The Pre-Nup" - Lihtsalt piin vaadata, uskumatult igav seep Game of Thrones 1x05 "The Wolf and the Lion"
0ll kirjutas:Ma ei tea, kas mul on midagi viga, aga minu arust oli pohmellis suusapükstes Ann eriti seksikas...