Talipiloodid 2011 (part 3) (part 1, part2)seekord vaatasin igat sarja 2 osa
Criminal Minds: Suspect Behavior (CBS)
"Õiges" Criminal Mindsis oli eelmisel aastal üks seda
spin-offi tutvustav osa. Kui mälu ei peta, tegin selle siis maatasa, aga proovisin igaks juhuks veel. Ei, täielik jura. Tegelased on karikatuurid. Forest Whitaker ohib ja hingeldab, räägib paar sõna minutis või vuristab vihaselt pika teksti maha. Garofalo esitab igat lauset nagu jääks kohe-kohe meteoriidi alla. Imal dialoog.
Olen loobunud ka originaalsarjast (mida viimastel hooaegadel pistelisest jälgisin), seda uut oleks veel vähem põhjust vaatama hakata.
The Chicago Code (FOX)
Shawn Ryani mööda "Terriersi rada" käiv sari - vanad sõbrad lähevad võimuka korruptandi vastu sõtta... oma kallist kodulinna päästma. Ainult et kõik tundub kuidagi nõrgem: tegelased, dialoog, näitlejad, kaameratöö-montaaž, lugu ise, isegi tegevuspaik ei ole nii põnev. Esimese hooaja vaatan ära, äkki kulub sisseelamiseks pisut rohkem aega.
Jennifer Beals on aastatega ainult ilusamaks läinud...
Traffic Light (FOX) - Iisraeli sarja USA versioon. Abielupaar, äsja kokku kolinud paar ja üks vaba hing. Varem nähtud klipid tundusid paremad. Kahju, et kogu 20 minutit vähemalt samal tasemel ei ole. Passin.
Mad Love - CBSi selle hooaja
Accidentally on Purpose. Samamoodi suhteliselt ok näitlejad (Sarah Chalke, Judy Greer jt); imelikud sõbrad, varem nähtud naljad. Ma ei mäleta, mitu "Accidentally on Purpose" osa ma vaatasin, samuti ei suuda meenutada ühtegi nalja. Kui ikka mitte midagi mällu ei salvestunud, ei ole mõtet ka seda klooni vaatama hakata.
Mr. Sunshine (ABC) - lõputiitrites sõidab animeeritud Matthew Perry tüdinud näoga ameerika mägedel ja ütleb "eeh". Eneseiroonia? Sest sari tekitabki täpselt selliseid emotsioone. Midagi toimub, aga läheb minust täiesti mööda. Perry mängib Chandlerit (nagu kõigis kunagi tehtud sarjades/filmides), aga pole teadmata põhjusel endale ühtegi naljakat rida kirjutanud. Väga kahju.
---
Kokkuvõttes ei olnud just kõige parem saak. Ainult Bob's Burgers ja Lights Out (mis tõenäoliselt ühe hooajaga piirduvad), mööndustega Chicago Code. Kui midagi teha pole, proovin veel Shamelessi ja Episodesi...