The Good Wife 2x10-11
Southland 3x03 -
I got a suspect running with his cock in his hand!Parks & Recreation 3x01
Ma ei tea, kas ma suudan selle sarja konkreetseid episoode objektiivselt hinnata - vaatamise ajal pidevalt mingi loll irve näol. Lihtsalt niivõrd positiivne-elujaatav asi, et ei ole võimalik mitte meeldida. Esimese osa suurim edasiminek oli Rob Lowe karikatuursele tegelasele sügavama sisu andmine - väga osavalt tehtud.
Ron Swansoni püramiid - puhas kuld. Vääriks tegelikult omaette teemat. Minu lemmiklahter on mingil põhjusel
Cabins - A place to rent that is made of logsSiin lehel parema kvaliteediga - saate igaüks omale taustapildiks panna või plakateid trükkida
Cougar Town 2x01-12

Tõesti ei uskunud, et ma selle sarjaga veel kunagi kokku puutun. Aga käisin ühel kenal veiniõhtul (
what-what), kus teine hooaeg vaikselt taustaks mängis. Tundus palju parem kui esimene, nii et vaatasin kodus kõik osad üle. Ja ongi parem. Kuidagi rohkem "scrubsilik" - südamlikum JA naljakam, rohkem absurdihuumorit kui pisteliselt nähtud esimeses hooajas. Pluss mõned täiesti geniaalsed ideed nagu näiteks
filminimemängHalloweeni osa oli eriti muhe.
Kõigil tegelastel on omad hetked, aga 80% raskusest kannavad siiski Ellie (Christa Miller) ja Laurie (Busy Philipps) -
"Imaginary hat" - "Imaginery opera gloves. What is this, what are we doing?"Viimase osa lõpp Andy ja Elliega:
Andy: I put together an album of all the people we're no longer friends with and I just want to know why.
Ellie: Okay. Oh, missed my birthday party, talked behind my back. Oh, too happy all the time, said our house was quaint, too old for hair that long, always tried to hug me, calls her husband Hurricane Frank. Vegan, vegan, vegan... they're all friends. Doesn't like Howard Stern, thought it would be funny to squirt me with a hose. Husband is a tool, ran a marathon, doesn't drink. Oh, and the last one's easy cause it's your mom.