Moderaator: Meeskond
Kuidas Locke uuesti lennuki peal oli vms. Ta oli selleks hetkeks juba surnud ju. Ja see vestlus selle tüübiga ka viimased 5 minutit, enne kui Beni juurde jõuti. Imelik. Cool oli ka Beni tegutsemine pärast seda kui ta Locke'i juurde koju läks.
Jolt kirjutas:Black Books S1
Mul oli sellest seriaalist mingil põhjusel veidi teistsugune arusaamine. Palju absurdsem ja võimatum, kui ma eeldasin. Great fun none the less.
Forza kirjutas:Lost 5.7
Olen siiski confused.Kuidas Locke uuesti lennuki peal oli vms. Ta oli selleks hetkeks juba surnud ju. Ja see vestlus selle tüübiga ka viimased 5 minutit, enne kui Beni juurde jõuti. Imelik. Cool oli ka Beni tegutsemine pärast seda kui ta Locke'i juurde koju läks.
Ta pole esimene saarele surnult jõudnu, kes seal mingis vormis uuesti ellu ärkab. Christian Shephard oli ju ka saarele sattudes küllalt elutu, ent ometi ei püsinud ta vaguralt kirstus vaid hakkas päris kindlakäeliselt omi asju ajama. Kuni praeguseni eeldasin päris selgelt, et ta on lihtsalt mingi hinge manifestatisioon või midagi, aga ehk ka mitte. Järjekorselt on täiesti põhjalikult ebaselge, kes on "tumedad", kes on "heledad" ja see on ülimalt muhe.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist