Viimane seriaal, mida vaatasite (mis puudub FV andmebaasist)

Siin räägime seriaalidest, tv-showdest jms.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas JazZ- » 05. Jaanuar 2010, 01:23

Wohaa, see on siis hind, mis tuleb maksta, kui paar päeva foorumist eemal olla- tõelistest päevasündmustest eemale jäämine. Nii, et fella Rain on vahepeal liitunud Fellowship of HIMYM'iga. Congrats!
Pilt

Anyways, viimati sai vaadatud (pinge on laes)-

Desperate Housewives 5x17
Miks Dave niiii kuri on? :( (Küsimus, mis mul enam-vähem iga viienda hooaja osa ajal pähe on kerkinud.)

Lisaks vaatasin veel ühte Dollhouse'i spoof'i, mis muidu küll eriti hiilgav ei olnud, kuid creditid tegijatele doll'i eest nimega Vodka. (Y)
Tegelikult oli lõpp ka üsna tabav-
- "Did I fall asleep?"
- "No, 'Dollhouse' really got cancelled."
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas LiveForThis » 05. Jaanuar 2010, 03:12

Supernatural S04;E01

OMG-sõna otseses mõttes :))
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas JazZ- » 05. Jaanuar 2010, 04:00

LiveForThis kirjutas:Supernatural S04;E01

OMG-sõna otseses mõttes :))

Hell yeah!
Cas võib väga fiercesome olla, kui tahab.

Btw, LiveForThis- awesome avatar (JA joonealune Firefly lauluke). (Y)
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas Ronet » 05. Jaanuar 2010, 08:07

Heroes 4x13 - Mõnus massimanipulatsioon, lala laa laa laa, lala lal lal lal lal laa - 5/10 & 4x14 - Dawn Olivieri ja Ray Park ftw - 6/10

PS! Enam ei ole kahte volüümi per hooaeg?
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas IlseV » 05. Jaanuar 2010, 14:30

Eile õhtul üks Two and A Half Men'i random osa, mille keegi teine siit foorumist vist maha magas.

Eks mul vist jääb midagi märkatama, kuna ikka ei mõista selle sarja fenomeni, vabatahtlikult vaatan ainult muude tegevuste taustaks.
Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ronet » 05. Jaanuar 2010, 14:34

IlseV kirjutas:Eile õhtul üks Two and A Half Men'i random osa, mille keegi teine siit foorumist vist maha magas.

Eks mul vist jääb midagi märkatama, kuna ikka ei mõista selle sarja fenomeni, vabatahtlikult vaatan ainult muude tegevuste taustaks.

Chuck Lorre on geenius imo.

Dharma & Greg, Two and a Half Men, The Big Bang Theory
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Garli » 05. Jaanuar 2010, 14:40

Muide, ma vaatasin eile paar lambikat Two and a Half Men'i osa interneti vahendusel. Muidu olen vaadanud vaid esimesed kolm hooaega + telekast, aga seal vist ka uuemaid pole tulnud - ei tea. Igatahes, kuna vahepealsed kolm hooaega on kõik nägemata, siis ma pidin ennast lihtsalt lolliks imestama, kui suureks Jake saanud on. Ma ei tundnud äragi teda esialgu.
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas IlseV » 05. Jaanuar 2010, 14:43

Level kirjutas:
IlseV kirjutas:Eile õhtul üks Two and A Half Men'i random osa, mille keegi teine siit foorumist vist maha magas.

Dharma & Greg mulle istub, kohe väga väga. Big Bangi pole näinud, aga nii palju, kui kuulujutud räägivad, tundus ok. Lihtsalt 2 1/2 ei paista meeldivat.
Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ronet » 05. Jaanuar 2010, 14:51

IlseV kirjutas:
Level kirjutas:

Dharma & Greg mulle istub, kohe väga väga. Big Bangi pole näinud, aga nii palju, kui kuulujutud räägivad, tundus ok. Lihtsalt 2 1/2 ei paista meeldivat.

Kas sa fännasid ka Dharma & Greg'is Edwardit? : )
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas IlseV » 05. Jaanuar 2010, 15:14

Level kirjutas:
IlseV kirjutas:
Level kirjutas:[quote="IlseV"]Eile õhtul üks Two and A Half Men'i random osa, mille keegi teine siit foorumist vist maha magas.

Kas sa fännasid ka Dharma & Greg'is Edwardit? : )[/quote]
Haha. :pööritus: Ei. Ma väga kusjuures ei mäleta enam kõiki, aga Dharma + ta vanemad olid friigilt lõbusad. Edward oli niisama muhe (?).
Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 05. Jaanuar 2010, 16:05

Eks sellega on ka nii, et kui pidevalt vaadanud ei ole, siis ei saa kõigele pihta ja ei tundu nii naljakas.
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Ronet » 05. Jaanuar 2010, 16:08

IlseV kirjutas:
Level kirjutas:
IlseV kirjutas:[quote="Level"][quote="IlseV"]Eile õhtul üks Two and A Half Men'i random osa, mille keegi teine siit foorumist vist maha magas.

Kas sa fännasid ka Dharma & Greg'is Edwardit? : )[/quote]
Haha. :pööritus: Ei. Ma väga kusjuures ei mäleta enam kõiki, aga Dharma + ta vanemad olid friigilt lõbusad. Edward oli niisama muhe (?).[/quote]
Pete oli ka mõnus vend.

(Pete recommends that Greg and Dharma go to a marriage counselor)
Greg: I hadn't thought of that; it's actually a good idea.
Pete: I know. And I got the perfect guy for you; completely legit counselor but for a few extra bucks he takes the husband's side.
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas IlseV » 05. Jaanuar 2010, 16:50

uLtImAtEcRiTiC kirjutas:

Eks sellega on ka nii, et kui pidevalt vaadanud ei ole, siis ei saa kõigele pihta ja ei tundu nii naljakas.

Kusjuures ma arvan, et see ei olene vaatamisest. Ahjaa, Charlie Sheen ka just mu eriline lemmik pole, nii et põhjus võib peituda selles.

Edit: @Level : muidugi, Pete!
Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas 0ll » 05. Jaanuar 2010, 16:51

Pikk nädalavahetus
Raising the Bar S02 E13-E15
Ja läbi ta ongi. Kohtulood ei võlu enam masse, samal ajal jätkub vaatajaid umbes kaheksale erinevale "krimilabori" sarjale. Huvitav.
Mulle iseenesest meeldis. Head näitlejad ja huvitavad/südamlikud kohtuasjad. Paari aasta pärast võiks keegi jälle mingi kohtusarja välja lasta, vaataks heameelega.

Men of Certain Age S01 E01-E05
Väga mõnus rahulikus tempos kulgev sari. Ray Romano, Scott Bakula ja Andre Braugher on kolm keskealist meest, igaüks oma rõõmude ja muredega. Huvitav, kas sari suudab ellu jääda, suunatud vist pigem +35a vaatajatele (ja neid on vähe). Aga mulle isiklikult sobib
Parimad avatiitrid, mida sarjade puhul näinud: youtube

Prooviks vaatasin ära värsked Simpsonite, Family Guy, A Dadi osad. Raske südamega tehtud otsus mõne kuu eest nende vaatamisest loobuda oli ikkagi õige. No ei ole lihtsalt naljakas... juba viimased paar hooaega. Oma arust pole huumorimeel viimaste aastatega oluliselt muutunud.. keegi võiks kinnitada, et need sarjad lihtsalt ongi s$taks muutunud :)

Raising the Baris mängiv J. August Richards tekitas soovi paar suvalist osa Angelit vaadata. Nende seas ka S05E14 - Smile Time.
Pilt
enam midagi nii crazyt kahjuks ei tehta
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Kasutaja avatar
0ll
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 05. Jaanuar 2010, 16:59

IlseV kirjutas:Ahjaa, Charlie Sheen ka just mu eriline lemmik pole, nii et põhjus võib peituda selles.

Sinna ongi arvatavasti koer maetud ;-)
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

EelmineJärgmine

Mine Telejutud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist