Moderaator: Meeskond
Spellbound kirjutas:Hea meelega ühineks Stargate SG-1 universumiga ja käiks läbi ussiaugu erinevatel planeetidel, s.h ka Apophisel külas.
aeroc kirjutas:Kohana: sari Sõprade tegevuspaik
Tegevusena (kasvõi iseendana): CSI meeskonnaga mõne mõrva uurimine
adi kirjutas:aeroc kirjutas:Kohana: sari Sõprade tegevuspaik
Ehk siis kahetoaline üürikorter on sinu unistus?Tegevusena (kasvõi iseendana): CSI meeskonnaga mõne mõrva uurimine
See monteeritud ja soundtrackiga varustatud crime scene investigation millega sa harjunud oled ei ole tegelikult päris tõde. Kaameratest eemal on CSI igapäevatöö heinakuhjast nõela otsimine olemata kindel kas nõel seal üldse olemas on. Ehk siis tuim, mõnikord päevi kestev monotoone protseduur.
PS. surnukuurid on päriselt sellised suured väga hästi valgustatud ruumid mida täidab hallogeenlampide surin ja spetsiifiline ning tugev formaldehüüdi (?) lõhn. Ning pidevat poppi klubimuusika soundtracki seal ka taustaks ei käi.
Ma arvan/usun/loodan, et ta ei ole nii rumal ja naiivne, et arvab, et asjad päriselt nii ongi nagu sarjas. Pigem pakun, et ta mõtles, et vahetaks sarja võtmes kohad ehk siis elaks sellise sõpruskonnaga koos/teeks ägedat sõrmejälgede otsingut koos klubimuusikaga.
adi kirjutas:Ma arvan/usun/loodan, et ta ei ole nii rumal ja naiivne, et arvab, et asjad päriselt nii ongi nagu sarjas. Pigem pakun, et ta mõtles, et vahetaks sarja võtmes kohad ehk siis elaks sellise sõpruskonnaga koos/teeks ägedat sõrmejälgede otsingut koos klubimuusikaga.
Et sa siis arvad, et tema arvab et elu ongi selline slow-motion .... sorry ma ei suuda. Ma murdun. Anna andeks.
Forza kirjutas:adi kirjutas:Ma arvan/usun/loodan, et ta ei ole nii rumal ja naiivne, et arvab, et asjad päriselt nii ongi nagu sarjas. Pigem pakun, et ta mõtles, et vahetaks sarja võtmes kohad ehk siis elaks sellise sõpruskonnaga koos/teeks ägedat sõrmejälgede otsingut koos klubimuusikaga.
Et sa siis arvad, et tema arvab et elu ongi selline slow-motion .... sorry ma ei suuda. Ma murdun. Anna andeks.
Ma ei tea, mida tema arvab. Aga see on mu parim bet.
Oleks äkki võinud ikka?JazZ- kirjutas:Tegelikult on need natukene erinevad teemad, aga kuna need suuresti siiski kattuvad, siis ei leidnud ma mõtet kahte eraldi teemat ka tegema hakata.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist