Võib ehk isegi vaielda, et telemaastik oli möödunud kümnendil parem kui filmimaailm! Minu top 10 kriteeriumiteks oli see, et ca 50% sarja episoodidest mahtusid antud kümnendi sisse ja lõppenud sarjad said ka vääriliselt lõpetatud.
1. Bob's Burgers (2011-????) - Sõber, kes ei vea kunagi alt, KUI siis ainult esimene hooaeg, mil oli selline sarnane jalgade alla saamise sündroom nagu The Office'il ja Parks and Rec'il.
2. Justified (2010-2015) - 6 hooaega mõnusat andmist. Suurepärane dialoog ja suurepärased tegelased.
3. The Americans (2013-2018) - Järjekordne FXi sari, mis suutis algusest lõpuni kvaliteeti hoida. Matthew Rhysilt ilmselt eelmise kümnendi top 5 rollisooritus.
4. The Leftovers (2014-2017) - Kohati nii masendav, et karju appi, kuid siis hoopis LOLid. Carrie Coon ja Justin Theroux on lihtsalt meeletu powerhouse duo.
5. Mad Men (2007-2015) - Kamp mehi kontoris suitsetamas.
6. Breaking Bad (2008-2013) - inb4 miks nii madalal.
7. BoJack Horseman (2014-2020) - Feelbad komöödia #1.
8. Fringe (2008-2013) - Kui üldiselt on sarjadel kahe inimese vahel hea keemia, siis antud sarja puhul oli see 4 inimese ja 1 lehma vahel.
9. You're the Worst (2014-2019) - Feelbad komöödia #2.
10. Orange Is the New Black (2013-2019) - Kuigi siin mõned vahepealsed hooajad olid nii ja naa, suutsin ma peaaegu iga hooajaga sattuda selle Netflixi paduvaatamise lõksu ja hooaeg sai 1-2 päevaga läbi. Tänu headele karakteritele, ja neid oli siin terve sarja jooksul vist enam kui poolsada (!), sain ka sellistest halvematest sisuliinidest jagu.
Honorable mentions: Agents of S.H.I.E.L.D. (tegi ilmselt suurima arenguhüppe ja seda lausa mitmel korral), It's Always Sunny in Philadelphia (Oleks ehk kõrgemal kohal, kuid ma olen nende tegelastega juba nii harjunud, et nad ei suuda mind enam šokeerida), Rectify (vaikne, südamlik ja sünge väikelinna draama), Community (äkki kunagi rewatchides satub põhitabelisse, gaasilekkehooaeg rikkus asja ära), The Good Wife (sari, mille puhul lasid paljud ennast nimest heidutada) ja Banshee (hoole ja armastusega tehtud arthouse action).