Juulis vaatasin 21 filmi. Kinos käisin 4 korda, kokku sai vaadatud kinos 5 filmi.(Harry Potter 2x)
Augustis sai iga päev vähemalt 1 film ära vaadatud. Kokku 43 filmi.
Kuu lemmikud:
Spoiler :
American History X (1998) Mindhunters (2004) The Shawshank Redemption (1994) No Strings Attached (2011) Look Who's Talking (1989) Sin City (2005) The Philadelphia Story (1940) Kung Fu Panda (2008) The Matrix (1999) The Shadow (1994) Ice Age:The Meltdown (2006) Around the World in 80 Days (2004) The Matrix Revolutions (2003) Forrest Gump (1994)
Kuu nõrgimad: Number 1 Cheerleader Camp (2010) Half Past Dead 2 (2007)
Augustis kokku 17 filmi, mille sekka mahub 5 kordust ja 1 kinokülastus.
Kordused, mille toimel avastasin nii unustusse vajunud seeria kui ka hinde parandamist väärinud ulmefilmi: Inception 9/10 Event Horizon 8/10 Underworld 8/10 Underworld: Evolution 7/10 Terminator Salvation 7/10
Parimad uued filmid: Pripyat 9/10 - dokumentaal Hesher 8/10 Mogari no mori 8/10 Midnight in Paris 8/10 Rise of the Planet of the Apes 7,5/10
Tõeline heade filmide kuu oli. tARTuFFi lemmikud olid Melancholia ja Mar adentro, kinos vaadatutest Rise of the Planet of the Apes ja Crazy, Stupid, Love. Kodus vaadatutest meeldis väga Hesher. Samuti tegin Cameron Crowe-i filmide kuu ning arvestades, et ta on mu lemmikrežissöör, siis olid ka tema linateosed kõik väga positiivsed elamused.
Captain America: The First Avenger oli väga meh, Bad Teacherit ei soovitaks vaenlaselegi.
Kui just midagi kahe silma vahele ei jäänud, siis tuli augusti total 28 - kolm neist kinoskäigud ja üks "ametlik" kordusvaatamine (tegelikult oleks kordusvaatamisi iga päeva kohta 2-3, kui ma nn. 'taustamüraks' mängivaid filme päevikusse märgiks).
Vahelduseks ka üks 10/10 "Before Sunset" näol, 9/10 said aga:
Mul filmipäevikut pole, aga möödunud kuu väärib äramärkimist: 1 film! (teemaks targad ahvid) Great success! Päris kindlasti kõigi aegade rekord. Töö ja põllumajanduslik aktiivpuhkus võtsid kogu aja.
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Parimad palad olid kahtlemata "Ristiisa" 2 esimest filmi - mõlemad väärivad maksimumhinnet. Uutest meeldis kõige rohkem "Warrior" (8,5/10). Eraldi tõstaks esile ka Woody Alleni värskeima teose "Midnight in Paris" (8/10).