Kui see teema puudutaks parimat helimontaaži või -režiid (kui keegi teab, kas ja mis nende kahe vahe on, võib mulle sms saata), siis annaksin oma hääle pikemalt mõtlemata "Aquamanile", sest ma ei mäleta, millal viimati oleks mõne filmi helikasutus mulle nii suurt rõõmu toonud kui selle oma. Aga nendele vahvatele Mehhiko seebika arranžeeringutele lisaks sisaldas see film ka kõige kohutavamat versiooni Toto "Africast", mida ma iial kuulnud olen, seega
there's nothing that a hundred men or more could ever do, et ma "Aquamani"
soundtrack'i vähemalt mõõduka kurjusega ei suhtuks.
"Black Pantheri" muusikat mäletan täpselt sama palju kui Killmonger armu andmist ja "Bohemian Rhapsody" siin nimistus eksisteerimine tundub juba lihtsalt sohi tegemine - kellele Queen ei meeldiks? (peale "osade" või midagi)
Nii et sõelale jäävad sarnaselt fv aasta loo finaalile "A Star Is Born" ja "Suspiria" - paar kuud tagasi oleks mu valik ehk teistsugune olnud, aga nüüd saaksin parema meelega nuga kui kuuleksin uuesti, kuidas Bradley Cooper tahab, et Lady Gaga talle midagi ütleks, nii et õnnitlused
SUSPIRIORUM!
WORHTABLE (UN)MENTIONS:
- "Under the Silver Lake" - üks neid väheseid filme, mille ajal ma teadlikult mõtlesin: "siin on hea muusika".
- "Leto" - üks neid väheseid filme, mille ajal ma teadlikult mõtlesin: "see on parim "Passengeri" esitus iial".
- "Cold War" - üks neid väheseid filme, mille ajal ma sain teadlikuks, et need laulud, mida mu vanaisa aeg-ajalt purjuspäi laulis, ei olegi Eesti oma laulud.
THIS IS BULLSHIT!