Rasmus kirjutas:Aga minu nommid said hoopis "Thor: Ragnarok" /-/ kuna oli hea Marveli film (see on alati üllatus)
Kas
"Spider-Man: Homecoming" mitte
parem ei olnud?
Kui ma teiega päris aus olen, siis ei mäleta ma enam täpselt, kelle nomineerisin, aga tahaks arvata, et 2/3 praegusest nimekirjast oli mul vähemalt kaalumisel. Üllatusfaktoriks ei loeks ma aga vahetult filmi algusele eelnenud eelarvamuste ja lõpule järgnenud arvamuste erinevust, vaid leiaksin selle näitaja hoopis pikema perioodi peal läbiviidud aritmeetikaga, sest enne kinno minekut olin kõigi nominentide kohta juba mõõdukas koguses
hype'i kuulnud. Kui aga esimest korda
"Get Out"-i kohta lugesin, ei osanud ma sellele oluliselt rohkem ootusi seada kui igale teisele Blumhouse'i üllitisele. Eeldasin, et eelkõige pakub see suures koguses maha kukkunud popkorni, kiljatusi ja sellele järgnevat läbilõikavat naeru (rõõmu väljendust, et endiselt elus ollakse). Võite nüüd ette kujutada minu reaktsiooni, kui
1) tuli välja, et "Get Out" on tegelikult huvitav ja originaalne film
2) selles sai surma üks mu
kõigi aegade vihatumaid sarjategelasi
3) see kõigele lisaks suuremale Oscari-jahile läheb
("see" endiselt nagu "Get Out", mitte Forzeliuse kirjastiilis "It")Kuna võib juhtuda, et teil endal kujutlusvõimet napib, siis vihjeks nii palju: mu reaktsioon oli (ja on) täpselt selline:
SURPRISIVIOUS INDEEDICUS!