Õnneliku hääle omaniku staatus on hetkeseisuga veel TBA, sest raske valikvastustega test on raske.
Ehk teisisõnu -
brace yourselves, mu igaaastane kiidulaul algab... NÜÜD!
CM-Girl on kahtlemata üks põhilistest foorumi aktiivsena hoidjatest - näiteks võiks tuua kas või selle korra, kui ta lihsalt selleks, et "vaatan-ostan-prügisse" mäng jätkuda saaks, terve Sergio Leone "Dollari" triloogia ära vaatas (kui mu
random access memory just väga alt ei vea). Kui see pole
tr00 filmiveeblase karakteristik, siis mis üldse on? Lisaks meeldib mulle väga, et CM-Girl alati enda arvamuse juurde jääb, isegi kui see valdava enamusega ristivastupidine on.
uLtImAaTnEkRiItIk aka foorumlane
that-shall-not-be-spelled on samuti suur foorumi aktiivsusesse JA andmebaasi panustaja ning muidu eeskujulik noormees. Kiitus alati korrektse keelekasutuse eest!
Üle pika aja õnnestus lõpuks nominentide hulka pääseda ka foorumi vanemadmin
Sopranol, kes on juba nii
old, et oli ka viimane aeg - paari aasta pärast tuleks see karikas ilmselt juba postuumselt üle anda.

Ehk teisisõnu foorumlane, kes on juba nii usaldusväärse staatuse saavutanud, et film/sari on ilmselt vaatamist väärt juba siis, kui Soprano selle oma kahetähelise Au garantiiga heaks on kiitnud.
0ll on kahtlemata kvaliteet
over kvantiteet tüüpi kasutaja - kui kommentaar tuleb, siis tuleb see üldjuhul ka põhjalik, muhe ja huvitav!
Ja meie arvatavasti kõige ausameelsem foorumlane
rauls on samuti nominatsiooni igati väärt.
Lisaks antud nominentidele, (kelle hulgas on MÕLEMAD minu esitatud foorumlased), kaalusin üsna tõsiselt veel meie BFM'i trio aka
LiveForThis'i,
Spellbound'i ja
Forza kanditatuuri üles seadmist.
12. klassi füüsika õpikus on täiesti olemas selline termin nagu kaksikute paradoks ja olgugi, et seal on see lahti seletatud õige
pisut teisiti, siis LFT ja Spell jäävad ilmselt just selle tõttu pidevalt nominentide hulgast välja - sest kui mõlemad on foorumisse panustanud enam-vähem võrdselt, siis kumba kandidaadiks valimisel eelistada??? Võiks küll ka mõlemad esitada, aga see oleks ju ka igav... Ja nii jäävadki LFT ja Spell igal aastal topist välja, kuigi kohta seal igati vääriksid.
Ja erinevalt nii mõnestki
sitcomist, suudavad Forza kohati randoomsed, üsna otsekohesed ja forzaistliku sõnavaraga kommentaarid mu pea alati muigama panna.
+ Mina iga kord, kui näen, et
Jolt või
IlseV midagi postitanud on:
(Mõnus/isikupärane sõnavara/väljendusviis ja kõik see muu jadajadajada - OLD aga true.)
Võiksin seda kiitusavaldust ilmselt laiendada kõigi foorumlasteni, aga lõpetan seekord enne, kui Filmiveeb mälu
overusi tõttu
crashib.