Dream kirjutas:Aga Spellbound ja LiveForThis peaks ka siin nimekirjas olema.
See on küll väga armas
gesture, Dream, aga ma ei saaks küll öelda, et ma/me peaks siin listis olema. Olen üsna teadlikult FV-d abistavast majandamisest loobunud ning taandunud ainult filmide ja seriaalide kommenteerimisele, mis minu jaoks on FV-lasena igati piisav.
Olid ajad, mil olin ka aktiivne FV-lane, lisasin filme ja tegin muud värki, aga see on minevik. Hea minevik.

Enam seda isu ei ole ega tule. Mitte paha pärast, ikka enda pärast.
Mis puutub Filmiarvustusse, siis minugi poolest võiks ta võita. Soprano samamoodi. Kokkutulekule küll ei saanud tulla, aga sellegi poolest tubli FV-lane see meie Soprano. Üldiselt ei pooldagi nii väga ühte või teist. Hindan Filmiarvustuse entusiasmi, et ta ikka suudab üliaktiivselt filmidest blogida ja võtab vaevaks ka FV-sse filme lisada ja filmide alla kommenteerida. Seetõttu on filmifoorum pidevalt uusi kommentaare täis. Hea lugeda jne. Olgugi, et ta tema tekstid on alatihti nati kohmakad, mistõttu on neid raske lugeda, aga eks iga asi ei pääse loomulikust edasi arenemisest, paremuse poole ikkagi. Meenutab mind ennast sellest kunagisest blogimise ajastust. Aga FV-le on tähtis ikkagi foorumi aktiivsus ja Filmiarvustus on selles vallas edukalt toime tulnud.