Kui vastuseid vormistama hakkasin, siis esimese nominent sai kirja pandud ilma pikema järelemõtlemiseta ja olin ausalt öeldes täiesti kindel, et lõpphääletusele pääseb see foorumlane ka kohe kindlasti. Sest lisaks sellele, et ta mulle lihtsalt sümpaatne on (ja pokkeris raha saadab), on ta vähemalt minu arvates foorumi jaoks ka üht-teist ära teinud alustades seriaalimängust ja lõpetades lihtsalt badass admin olemisega. Jah, siinkohal peaksid osavamad "Foorumlase äraarvamise mängu" mängijad juba aru saanud olema, et jutt käib Sopranost. Nii, et lõpphääletusele pääsenud nominentide nimekirja vaadates olin lihtsalt kergelt... dissapoint?
Teise foorumlase nominendi mõtlemine oli juba veidi keerulisem. Lõpuks olin juba 0ll'i kirja pannud, kuid viimasel hetkel muutsin siiski eerik'uks ära. Sest jah, eerik on kohutavalt egoistlik ja ülbe ning peale selle on tal veel palju teisigi häid omadusi.
Siiski on mul väga hea meel, et 0ll (isegi ilma minu panuseta) nominendiks sai ja minu hääl just temale lähebki. Esiteks, nagu Garligi juba välja tõi- EPIC sarja review'd- võtke õppust. Lisaks Soprano eest, kes suuremeelselt (püstol meelekohal?) enda hääle mulle loovutas. (Siiski täpsustuseks- 0ll oleks minu hääle saanud ka ilma Soprano kurbade emoticonideta).
Ja kui jutt juba aasta foorumlastele ja epic reviewdele läks, siis kuhu on kadunud Aasta Foorumlane 2009- mitte Ralf, aga see teine, mis-ta-(kasutaja)nimi-nüüd-oligi? Täiesti LOST Jolt küll veel pole, aga siiski näeb teda foorumis millegipärast üha harvemini. Igatahes, tunnen VÄGA puudust Jolt'i huvitavatest filmi ja sarjaarvustustest-
NÄIDE. Lisaks on Jolt'il teatud diktaatoritele sarnane veenmisoskus, nii et soovikorral võiks ta enda kirjutistega ehk isegi tervet foorumit veenda, et Twilight ON vaieldamatult viimase kümnendi parim film. Näiteks pärast Jolt'i postitust Veronica Marsi kohta, oli ainsaks takistuseks, miks ma seda kohe vaatama ei hakanud, aeg (tuntud ka "kooli" nime all). Juhul kui Jolt oma veenmisoskust armee ülesehitamiseks kasutab, et Eesti maailmakaardil suurima pindalaga riigiks kujundada, on harv kohalolek veel kuidagi õigustatud, muidu...
Nali naljaks, aga

.
Ahjaa, kui aasta tegijatel oleks selline kategooria nagu Aasta Filmipäevik, siis see auhind läheks
hands down Px'le. Laitmatu vormistus, võtke õppust!
Ja jah, aitäh neile, kes mu nominendiks hääletasid! Kuigi ausalt öeldes ma tõesti ei tea, kes või mis teid seda tegema sundis. Aga see selleks- võitlus on nüüd alanud ehk lähen enda valimislubaduste nimekirja ja -plakatit meisterdama.