Soprano kirjutas:Finding Dory ja Jason Bourne olid mu nominatsioonid. Finding Nemo lavastaja Andrew Stanton naaseb tagasi - mis saaks valesti minna? Enam-vähem kõik.Sama lugu oli ka Jason Bourne'iga, sest naasesid ju tagasi Paul Greengrass ja Matt Damon. Finding Dory keskpärasus riivas aga sügavamalt.
Kuna ma isiklikult Suicide Squad'ist midagi head ei oodanud, siis ka ei pettunud. Rohkem pettusin Leto Jokkeri rollis. Ta nägi juba treileri põhjal ülikahtlane välja ja filmis oli veel hullem.
Kadii kirjutas:Ronet kirjutas:Ise nommisin muidu .... Captain Fantasticu.
Miks??
ruut kirjutas:Andsin hääle Suicide Squadile, aga tegelikult on suurim pettumus see, kuidas antud teos filmiveebis mingisugusesse märterlikku staatusesse on tõusnud.
lostinthemist kirjutas:ruut kirjutas:Andsin hääle Suicide Squadile, aga tegelikult on suurim pettumus see, kuidas antud teos filmiveebis mingisugusesse märterlikku staatusesse on tõusnud.
Tegelikult oleks lihtsam tunnistada, et kuskil südame sügavaimas sopipõhjas "Suicide Squad" tegelikult meeldib sulle. Sama teema nagu homofoobidega, et ilgelt vihatakse homosid, aga tegelikult jumaldatakse neid. See oleks nagu kõige loogilisem seletus ruudu praegusele olukorrale. Resistance is futile, yo
ruut kirjutas:lostinthemist kirjutas:ruut kirjutas:Andsin hääle Suicide Squadile, aga tegelikult on suurim pettumus see, kuidas antud teos filmiveebis mingisugusesse märterlikku staatusesse on tõusnud.
Tegelikult oleks lihtsam tunnistada, et kuskil südame sügavaimas sopipõhjas "Suicide Squad" tegelikult meeldib sulle. Sama teema nagu homofoobidega, et ilgelt vihatakse homosid, aga tegelikult jumaldatakse neid. See oleks nagu kõige loogilisem seletus ruudu praegusele olukorrale. Resistance is futile, yo
Mul ei ole kunagi olnud probleemi välja öelda, kui üleüldiselt sitad filmid mulle isiklikult meeldivad.
Ronet kirjutas:Ütle parem Carolile, et jõulud on läbi.
ruut kirjutas:Andsin hääle Suicide Squadile, aga tegelikult on suurim pettumus see, kuidas antud teos filmiveebis mingisugusesse märterlikku staatusesse on tõusnud.
Mine Aasta tegijate valimine 2007-2018
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline