Aasta üllataja kategooria tegi "toreda" üllatuse. Nimelt oli seal ainult 1 film, millel oli 2 nominatsiooni ning 22 erinevat filmi ühe nominatsiooniga... Tobe oleks see 1 film kohe võitjaks kuulutada ehk mu parim idee on teha selles kategoorias nn. eelhääletus, kuhu panen kõik need 22 filmi. Kõigil on nüüd 3 häält ning eelhääletus kestab 2 päeva. Loodetavasti on siis mingid filmid esile kerkinud ja saab normaalse lõpphääletuse teha.
Nomineerin siis uuesti Star Trek Beyond (meeldis tunduvalt rohkem kui oleks osanud arvata) ja Alice Through the Looking Glass(esimene osa meeldis ka, nii, et uus osa poleks pidanud üllatust pakkuma, aga nautisin seda ikka tunduvalt rohkem).
Kordan veel üle, et eelhääletus lõppeb juba homme ning kõigil on 3 häält. 3 siis selle mõttega, et oleks lisaks oma kahele nominatsioonile veel üks lisahääl, sest muidu oleksime alguspunktis tagasi. Äkki leiate nimekirjast üldse paremad pakkumised kui enda omad jne.
Uus hääletus on üleval. Finaali jõudsid siis Deadpool ja Elle, mis said 3 häält. Lisaks War Dogs, mis sai juba algselt 2 häält. Kui oleksin ülejäänud 2-häälega filmid ka pannud, siis oleks variante kokku 11, mis olnuks ikka liiga palju võitja selgitamiseks. Hääletus lõppeb mõned tunnid hiljem kui teised, aga pole hullu.
War Dogs, sest sellest ei teadnud suurt midagi, osanud suurt oodata. Elle oli teada, et hea Verhoeven ja Deadpool oli ülehaibitud jura, millest oli kahju, sest Reynolds mulle meeldib.
Ma pean siin nüüd War Dogsi poolt hääletama, sest Deadpool ja Elle olid mõlemad oodatult head. Todd Phillipsi karjääris on kerge mõõn olnud ja War Dogsile läksin üsna madalate ootustega. Väga mõnus film oli.
Ise nomineerisin Deepwater Horizoni ja Passengersi.
Päevik | 2021 "What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker