JazZ- kirjutas:Umm, kuigi täiesti 100% kindel ei ole, on mul millegi pärast tunne, et vastuseks võiks olla Filmiveebi vaieldamatult kõige vingem foorumlane... ehk siis mina.
Tho, vastuse osas siiski nalja ei teinud. Tean, et tegelt ei tohi ennast pakkuda, aga vastasel juhul oleks mäng arvatavasti veel paariks kuuks seisma jäänud, sest juhul, kui ma ei eksi ning Kickflick peab silmas seda korda, kui ma IRC'us selle intrigeeriva paljastuse tegin, siis teiste kanalis olevate inimeste äärmiselt külma reaktsiooni järgi julgen oletada, et mitte keegi teine seda oletust nagunii tähele ei pannud.
Ja, btw, Kickflick, enda küsimuse moodustamisel oleksid sa pidanud lihtmineviku asemel kasutama kestvat olevikku (ja see pole vabandus, et sellist ajavormi eesti keeles ei eksisteeri), sest mu arvamus pole vahepeal muutunud. Ja kõiki fakte arvesse võttes, ei pruugi see üldse kõigest arvamuseks jääda- kui minu maa-naabritel on sama perekonnanimi, mis Kickflick'il, siis ON ju Kickflick mu sugulane (olgugi, et need konkreetsed naabrid seda pole).
That's aboot it. Hale fail oleks, kui Kickflick nüüd hoopis kedagi teist mõtles.
_________
Okey-dokey, kui juba mölirgada, siis korralikult. Ehk siis tahaksin veel maha pidada tänukõne, millega umbes-täpselt 20 päeva viivitatud on:
Aitäh,
CM-Girl!!! Sinu eelmisel lehel olnud postitus, tegi tuju täiega heaks.

First I was like:
Then I was like: